ΕΛΛΑΔΑ

Εκτροχιασμός τρένου: Με νέα ανακοίνωση η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατεβάζει από τέσσερις σε δύο τους νεκρούς

Εκτροχιασμός τρένου: Με νέα ανακοίνωση η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατεβάζει από τέσσερις σε δύο τους νεκρούς

Εκτροχιασμός τρένου:Δυο νεκροί, τρεις σοβαρά τραυματίες -εκ των οποίων οι δυο είναι πολυτραυματίες- ένας διασωληνωμένος σε βαριά κατάσταση και τέσσερις ελαφρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του τραγικού δυστυχήματος, αναφέρει σε νεότερη ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, επικαλούμενη τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ τα θύματα είναι ηλικίας 39 και 50 ετών.

Στα νοσοκομεία όπου έχουν μεταφερθεί οι τραυματίες έχουν σπεύσει στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να συνδράμουν με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, υπήρξε άμεση κινητοποίηση όλων των αρμόδιων υπηρεσιών για τον απεγκλωβισμό των επιβατών και του προσωπικού της αμαξοστοιχίας.

trainose

Ειδικότερα, συμμετείχαν 28 διασώστες και 3 κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ με γιατρούς, καθώς και 12 ασθενοφόρα οχήματα. Για τον απεγκλωβισμό των επιβατών επιχείρησαν ακόμα 21 οχήματα της πυροσβεστικής με 60 άτομα προσωπικό καθώς και 15 αξιωματικοί και 75 άντρες της αστυνομίας και της Τροχαίας.

Επίσης, άμεση ήταν η κινητοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη μεταφορά με λεωφορεία και εφεδρική αμαξοστοιχία στον τελικό τους προορισμό των επιβατών που δεν τραυματίστηκαν αλλά και των επιβατών που λόγω της διακοπής της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας είχαν παραμείνει σε εκατέρωθεν σταθμούς.

Διαβάστε εδώ την πρώτη ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που έκανε λόγο για τέσσερις νεκρούς

trainose1

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όλη η σιδηροδρομική οικογένεια εκφράζει «τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Διαβάστε εδώ το χρονικό της τραγωδίας

Σχετικές ειδήσεις