ΕΛΛΑΔΑ

Νανά Καραγιάννη: Το καλά κρυμμένο μυστικό της μετά την τελευταία μάχη στην Εντατική

Νανά Καραγιάννη: Το καλά κρυμμένο μυστικό της μετά την τελευταία μάχη στην Εντατική

Το «τέρας» της νευρικής ανορεξίας νίκησε τη Νανά Καραγιάννη. Τα μεγάλα, εκφραστικά γαλάζια μάτια της έκλεισαν για πάντα τα ξημερώματα της Τρίτης (27/06), η όμορφη Νανά «έφυγε» μόνη, δίχως να αποχαιρετήσει κανέναν. Η δημοσιογράφος «έσβησε» στο μικρό διαμέρισμα της Κυψέλης που νοίκιαζε τα τελευταία χρόνια, «ηττημένη» από τη μάστιγα που έχει «χτυπήσει» πολλά νεαρά κορίτσια.

Η νευρική ανορεξία νίκησε τη δημοσιογράφο με τα γαλανά μάτια – Την βρήκε ο πατέρας της νεκρή στο διαμέρισμα της - Συγκλονιστικές μαρτυρίες των γειτόνων της: «Την ακούγαμε να ουρλιάζει από τους πόνους»

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της φίλοι, συγγενείς, αλλά και άνθρωποι της showbiz «πάγωσαν». Κανείς δεν πίστευε ότι η παρουσιάστρια θα έκανε πίσω και θα άφηνε την ανορεξία να την νικήσει.

Ο πατέρας της ήταν εκείνος που τη βρήκε νεκρή στο διαμέρισμά της και κάλεσε σοκαρισμένος το ΕΚΑΒ. Το κλειστό κινητό τηλέφωνο και το γεγονός ότι δεν είχε επικοινωνήσει με τους δικούς της, κυρίως με τη μητέρας της, που ζει στην Κέρκυρα, τον έκαναν να τρέξει στο διαμέρισμα της. Αν και οι σχέσεις τους δεν ήταν ποτέ καλές, ωστόσο τον τελευταίο χρόνο ήταν δίπλα της.

Λίγη ώρα μετά το ασθενοφόρο έφτασε κάτω από το σπίτι της άτυχης Νανάς Καραγιάννη, ωστόσο παρά τις προσπάθειες, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

nana1

Το επτασφράγιστο μυστικό μετά την Εντατική

Σαράντα μία ημέρες συμπληρώθηκαν την Τρίτη (27/06) μετά την τελευταία νοσηλεία της στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου μεταφέρθηκε από τον πατέρας της με λοίμωξη του αναπνευστικού. Ένα χρόνο νωρίτερα, είχε βγει νικήτρια από τη μεγαλύτερη και σκληρότερη μάχη, στο ίδιο νοσοκομείο, ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στην Εντατική, σε κωματώδη κατάσταση. Εκείνες τις κρίσιμες ημέρες το πανελλήνιο παρακολουθούσε με αγωνία την σκληρή μάχη που έδινε. Όταν επέστρεψε σπίτι της, είχε να αντιμετωπίσει, όμως, ένα νέο πρόβλημα. Μία αναπηρία στο αριστερό της πόδι, από τον αστράγαλο και κάτω.

Σε καμία, όμως, περίπτωση δεν ήθελε να φανεί ότι κούτσαινε και γι’ αυτό φορούσε έναν βοηθητικό επίδεσμο που διευκόλυνε τον βηματισμό της, πάντα με μακριά φορέματα.

nana 1

«Ούρλιαζε από τους πόνους»

Συντετριμμένοι είναι οι φίλοι και οι γείτονες της άτυχης Νανάς. Η γειτόνισσά της κ. Ελένη μίλησε στην «Espresso» για τις τελευταίες ημέρες της δημοσιογράφου, «το βράδυ άκουγα την τηλεόρασή της να παίζει πολύ δυνατά. Την είχα δει μία ημέρα πριν και μου είπε ότι είναι καλά. Είχε μπει στο νοσοκομείο, αλλά μετά επέστρεψε σπίτι». Μία άλλη γειτόνισσα περιέγραψε στην εφημερίδα ότι άκουγε την άτυχη Νανά Καραγιάννη να ουρλιάζει από τους πόνους, «μία ημέρα την άκουσα να φωνάζει. Όταν πήγα να δω τι συμβαίνει, μου είπε ότι είναι εντάξει».

Διαβάστε επίσης: Νανά Καραγιάννη: Τα συγκλονιστικά λόγια της κολλητής της

Σχετικές ειδήσεις