ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο πυροσβέστης που είχε τραυματιστεί στη φωτιά στο Ζευγολατιό

Πέθανε ο πυροσβέστης που είχε τραυματιστεί στη φωτιά στο Ζευγολατιό

Κατέληξε σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου ο πυροσβέστης Αριστείδης Μουζακίτηςο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 13 Ιουλίου στην πυρκαγιά των Αγίων Αποστόλων Ζευγολατιού Κορινθίας.

Ο 33χρονος δόκιμος ανθυποπυραγός νοσηλευόταν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Αριστείδης Μουζακίτης είχε γεννηθεί το 1984 στην Κέρκυρα, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2014, ενώ εισήχθη στη Σχολή Ανθυποπυραγών το Σεπτέμβριο του 2015 και ήταν άγαμος.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος πυροσβέστης μαζί με τρεις συνάδελφους του τέσσερις πυροσβέστες ήταν μέλη πεζοπόρου τμήματος, το οποίο επιχειρούσε να προσεγγίσει την πυρκαγιά στην Κορινθία, η οποία ήταν σε εξέλιξη σε δύσβατο σημείο, όπου δεν μπορούσαν να πλησιάσει το όχημα τους.

Τότε προσφέρθηκε να τους μεταφέρει ένας κάτοικος της περιοχής που περνούσε με το αγροτικό μηχάνημα του με ρεμούλκα, αλλά στο δρόμο, για άγνωστο λόγο ανατράπηκε.

Οι τέσσερις πυροσβέστες και ο οδηγός (ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα), μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά ο 33χρονος, λόγω της σοβαρής κατάστασης του είχε διακομισθεί στο 251 ΓΝΑ.

Σχετικές ειδήσεις