ΕΛΛΑΔΑ

Μία Καρντάσιαν στην Ύδρα: «Ξετίναξε» τα μαγαζιά! (photos)

Μία Καρντάσιαν στην Ύδρα: «Ξετίναξε» τα μαγαζιά! (photos)

Στην Ελλάδα βρίσκεται για διακοπές η γνωστή τηλεπερσόνα Kρίστεν, Μαίρη Τζένερ, (πρώην Καρντάσιαν).

Η μητέρα των διάσημων Kαρντάσιαν επέλεξε την Ύδρα για να ξεκουραστεί, αλλά και να επιδοθεί στο αγαπημένο της... σπορ, τα ψώνια της.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η μητέρα Καρντάσιαν μετέβη στο «Ydra Premiere», της πατρινής Νίκης Λαμπροπούλου και ψώνισε από το μαγαζί που διαθέτει ρούχα και αξεσουάρ για την παραλία.

Για του λόγου το αληθές, δημοσίευσε μάλιστα σχετική φωτογραφία και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Δημοσίευσε, επίσης, στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία από περιήγηση με σκάφος, στο οποίο επιβαίνουν επίσης το ζεύγος Χίλφιγκερ και άλλοι φίλοι τους.

Στη φωτογραφία διακρίνεται και ο Βρετανός διακοσμητής εσωτερικών χώρων, γνωστός στις ΗΠΑ από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικά ριάλιτι σόου με θέμα τη διακόσμηση, Μάρτιν Μπούλαρντ.

«Love you Greece», γράφει στην ανάρτηση η Κρις Τζένερ, η οποία στη φωτογραφία φαίνεται χαλαρή να απολαμβάνει μέρες ξεκούρασης στο ελληνικό νησί.

Ενθουσιασμένη από τη διαμονή στην Ύδρα φαίνεται πως είναι και η Ντι Οκλέπο, πιο γνωστή ως κυρία Χίλφιγκερ. Στον λογαριασμό της στο Instagram έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις ομορφιές του νησιού, φωτογραφίες της να επιδίδεται σε θαλάσσια σπορ και φωτογραφίες με τον Τόμι Χίλφιγκερ και τα παιδιά τους.

Σχετικές ειδήσεις