ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στον Πύργο: «Έφυγε» ο Μίμης Δουζένης

Θρήνος στον Πύργο: «Έφυγε» ο Μίμης Δουζένης

Το τελευταίο αντίο είπαν η σύζυγος, τα παιδιά, οι συγγενείς και οι φίλοι στον Δημήτρη Δουζένη προτού τον οδηγήσιουν στην τελευταία του κατοικία.

Ο άτυχος ηλεκτρολόγος και επιχειρηματίας, άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου νοσηλευόταν μετά από τροχαίο ατύχημα.

Ο 66χρονος ηλεκτρολόγος, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 30 Ιουλίου, ενώ κινούνταν στην οδό Τάκη Πετροπούλου, με το δίκυκλο μηχανάκι του. Από την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου. Εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε στον Γ.Ν Πατρών, όπου και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Χθες τα ξημερώματά όμως, υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του, αφού η είδηση του θανάτου έφτασε γρήγορα στον Πύργο και στη γειτονιά του, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, όπου για αρκετές δεκαετίες διατηρούσε κατάστημα με ηλεκτρικά είδη.

Ένας γελαστός άνθρωπος

Ο Δημήτρης Δουζένης ήταν από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες της πόλης και ήταν πολύ αγαπητός. Είχε κερδίσει αυτή την αγάπη με την αυθεντικότητα, την καλοσύνη, την εξυπηρετικότητα και το χαμόγελό του. Ήταν ήρεμος άνθρωπος και ήξερε να απολαμβάνει τη ζωή με την οικογένεια και τους πολλούς φίλους του.

Πηγή: patrisnews.gr

Σχετικές ειδήσεις