ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 24χρονος κολυμβητής

Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 24χρονος κολυμβητής

Με το χειρότερο σενάριο έληξαν οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 24χρονου κολυμβητή που αγνοούνταν από το βράδυ της Δευτέρας (14/8) όταν και τα ίχνη του χάθηκαν.

Ο άτυχος νεαρός βρισκόταν στην θαλάσσια περιοχή Γλύστρας Λάρδου στη Ρόδο.

Οι έρευνες εντοπισμού του συνεχίστηκαν καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας ενώ από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενισχύθηκαν από πλωτά, χερσαία καθώς και εναέριο μέσο.

Στις έρευνες συμμετείχαν, ένα ναυαγοσωστικό σκάφος και ένα περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τέσσερα περιπολικά οχήματα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα ελικόπτερο ''SUPER PUMA'' της Π.Α., οκτώ Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφη, εθελοντές ομάδων διάσωσης και δύο ιδιώτες δύτες.

Ο 24χρονος εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή που αγνοείτο το μεσημέρι της Τρίτης (15/8), χωρίς τις αισθήσεις του και περισυνελέγη από το ναυαγοσωστικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου μεταφέρθηκε στην ξηρά και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, που διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου, όπου έχει παραγγείλει διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ η σορός του 24χρονου έχει αναγνωριστεί από τους οικείους του.

Σχετικές ειδήσεις