ΕΛΛΑΔΑ

Πετρούπολη - Νέα στοιχεία ΣΟΚ: Πρωτοφανής η δολοφονική μανία του πατέρα κατά της ίδιας του της κόρης

Πετρούπολη - Νέα στοιχεία ΣΟΚ: Πρωτοφανής η δολοφονική μανία του πατέρα κατά της ίδιας του της κόρης

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της υγείας του άτυχου κοριτσιού - Αναμένεται η κατάθεση του 55χρονου -

Δεν χωρά ο νους την απίστευτη αγριότητα με την οποία επιτέθηκε ο 55χρονος κατά της ίδιας του της κόρης, μέσα στο σπίτι τους στα Πετράλωνα, στέλνοντας το άτυχο κορίτσι στην εντατική του «Θριάσιου» νοσοκομείου να παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση, ο πατέρας πριν επιχειρήσει να κάψει την 18χρονη, της είχε επιτεθεί με τα χέρια του χτυπώντας την, την είχε μαχαιρώσει και είχε επιχειρήσει να την στραγγαλίσει ενώ ταυτόχρονα της κρατούσε το στόμα κλειστό για να μην ακουστούν οι κραυγές της για βοήθεια.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά, η 18χρονη, έχει ξυλοκοπηθεί άγρια. Ο πατέρας της την έχει μαχαιρώσει δύο φορές σε μάγουλο και χέρι ενώ οι μώλωπες γύρω από το λαιμό της δείχνουν ότι επιχείρησε να την στραγγαλίσε. Επίσης τα σημάδια που εντόπισε γύρω από το στόμα της κοπέλας, δείχνουν ότι πιθανότητα της έκλεισε το στόμα για να μην φωνάζει κατά τη διάρκεια της επίθεσής του.

Λόγω αυτών των τραυμάτων χαροπαλεύει τώρα η 18χρονη και όχι των εγκαυμάτων που προκλήθηκαν από τη φωτιά, που έβαλε ο πατέρας της στη συνέχεια. Μάλιστα σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή της κρίνεται μη αναστρέψιμη.

Ο 55χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν, συνεχίζει να νοσηλεύεται εκτός κινδύνουν στο ΚΑΤ και οι αστυνομικοί περιμένουν το «πράσινο φως» από τους γιατρούς προκειμένου να πάρουν την κατάθεσή του για τα όσα συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη (30/08) στην Πετρούπολη.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε τηλεφώνημα για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Πετρούπολη.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και απεγκλώβισαν δύο άτομα, τα οποία όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν πατέρας και κόρη.

Τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες.

Το οικογενειακό δράμα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η μητέρα της 18χρονης, η οποία μίλησε για το δράμα που ζει η οικογένειά της. Η ίδια με τον 13χρονο γιο της είχε φύγει από το σπίτι και ζούσαν στην Κέρκυρα καθώς οι τσακωμοί με τον σύζυγό της ήταν συνεχείς και βίαιοι. «Η κόρη μου δεν μπορούσε να έρθει μαζί μας γιατί σπουδάζει στην Αθήνα. Μου είχε ζητήσει πολλές φορές να επιστρέψω αλλά φοβόμουν γιατί με είχε απειλήσει», δήλωσε η μητέρα.

Σύμφωνα με συγγενή της μητέρας, ο 55χρονος είναι βέβαιο ότι ήθελε να κάψει την κόρη του καθώς κλείδωσε όχι μόνο την εξώπορτα του σπιτιού του αλλά και όλες τις μεσόπορτες ώστε να μην μπορέσει να βγει. Είναι χαρακτηριστικό αναφέρει, ότι οι πυροσβέστες έσπασαν την εξώπορτα αλλά και άλλη μια πόρτα προκειμένου να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν πατέρα και κόρη από το φλεγόμενο διαμέρισμα.

Το sms που έφερε τη βίαιη επίθεση

Οι αποκαλύψεις σοκάρουν: Ο πατέρας δεν δίστασε να στραφεί με αγριότητα εναντίον του ίδιου του παιδιού για ένα μήνυμα στο κινητό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος πατέρας προσπάθησε να στραγγαλίσει πρώτα και στη συνέχεια να κάψει ζωντανή την κόρη του, βάζοντας φωτιά στο διαμέρισμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πριν βάλει φωτιά, χτύπησε την κοπέλα, η οποία νοσηλεύεται σε βαρύτατη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή της.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 18χρονη κοπέλα έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα της ζητώντας της να μην επιστρέψει στο σπίτι, καθώς ο πατέρας εξακολουθούσε ένα έχει βίαιη συμπεριφορά.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει και η μητέρα ζούσε σε νησί του Ιονίου με το γιο, ενώ η κοπέλα που σπούδαζε, έμενε με τον πατέρα.

Το μήνυμα προκάλεσε την οργή του πατέρα.

Η 18χρονη φέρεται να έγραψε προς τη μητέρα της: «Μην τολμήσεις να γυρίσεις πίσω. Αυτός δεν θα αλλάξει ποτέ» και όταν ο 55χρονος το είδε, βγήκε εκτός εαυτού.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο πατέρας ήθελε να δολοφονήσει το παιδί και η φωτιά ήταν μέρος του σχεδίου του για να καλύψει τα ίχνη του.

Δείτε το βίντεο με όλες τις σοκαριστικές αποκαλύψεις όπως προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha:


Σχετικές ειδήσεις