ΕΛΛΑΔΑ

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την εκτέλεση του γιατρού: Οι υποψίες του θύματος και η πρόβα θανάτου

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την εκτέλεση του γιατρού: Οι υποψίες του θύματος και η πρόβα θανάτου

Το κουβάρι του στυγερού εγκλήματος στην Κρήτη ξετυλίγεται όλο και περισσότερο -Ο δολοφόνος έστησε ενέδρα στον Χριστόδουλο Καλαντζάκη και τον σκότωσε με κυνηγετικό όπλο ανήμερα των γενεθλίων του - Διατηρούσε αρκετά χρόνια σχέση με τη σύζυγο του καρδιολόγου και ήθελαν να ζήσουν ανενόχλητοι των έρωτά τους απολαμβάνοντας την περιουσία του γιατρού

Ο 37χρονος άνδρας από τη Βουλγαρία που ομολόγησε ότι σκότωσε τον άτυχο γιατρό, ταξίδεψε από τη Βουλγαρία στην Κρήτη πριν από περίπου μία εβδομάδα οπότε και ενημερώθηκε, όπως εκτιμάται από τις Αρχές, για το δρομολόγιο που ακολουθεί κάθε Σαββατοκύριακο ο γιατρός προκειμένου να λειτουργήσει το ιατρείο του στον Μακρύ Γυαλό.

Οι Αρχές είναι σχεδόν βέβαιες ότι η ενημέρωση του 37χρονου για τις κινήσεις του καρδιολόγου, έγινε από την ίδια την 38χρονη σύζυγο του γιατρού, η οποία διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον 37χρονο ομοεθνή της.

Μάλιστα έφτασαν στο σημείο μάλιστα να κάνουν πρόβα θανάτου στην διαδρομή που θα ακολουθούσε όπως κάθε Σάββατο πρωί ο 62χρονος γιατρός, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Ο 37χρονος φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος καθώς δεν ήθελε να βλέπει την ερωμένη του με τον γιατρό. Ο ίδιος στη χώρα του είναι αστυνομικός. Την περασμένη Παρασκευή (6/10), ο 37χρονος έφτασε στη Σητεία αεροπορικώς από την Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, κατά την πρώτη του επίσκεψη στην Κρήτη, είχε φροντίσει να αφήσει το αυτοκίνητό του κοντά στο αεροδρόμιο της Σητείας όπου μέσα σε αυτό, είχε την καραμπίνα με την οποία εκτέλεσε τον 62χρονο γιατρό αλλά και ένα περίστροφο, το οποίο ήταν το υπηρεσιακό του όπλο.

Ο 37χρονος φέρεται να διατηρούσε αρκετά χρόνια ερωτική σχέση με τη σύζυγο του άτυχου καρδιολόγου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ταξίδεψε στην Κρήτη με μοναδικό σκοπό να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης του καρδιολόγου, ώστε στη συνέχεια μαζί με την ερωμένη του να ζήσουν μαζί απολαμβάνοντας και την περιουσία του 62χρονου Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

Μάλιστα, ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης φαίνεται ότι είχε υποψιαστεί την παράνομη σχέση τους γι’ αυτό και το σατανικό ζευγάρι επίσπευσε την δολοφονία του άτυχου γιατρού.

Έτσι του έστησε ενέδρα. Πρώτα πυροβόλησε το αυτοκίνητο του 62χρονου ο οποίος ένιωσε το ισχυρό τράνταγμα του αυτοκινήτου από τον πυροβολισμό και χτύπησε στο κεφάλι. Προσπαθώντας να βγει από το αυτοκίνητο τραυματισμένος, ο δολοφόνος έστρεψε το όπλο του εναντίον του και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη και μια στο κεφάλι, που ήταν και η μοιραία.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές είχαν φτάσει άμεσα στην ταυτότητα και τη σύλληψη του δράστη μετά και την μαρτυρία-κλειδί ενός κυνηγού, που είδε τον Βούλγαρο να πυροβολεί τον 62χρονο καρδιολόγο και να τον σκοτώνει στη μέση του δρόμου.

Μετά από πολύωρη κατάθεση του 37χρονου δράστη, ο ίδιος ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που είχε στήσει τη φονική ενέδρα στον Χριστόδουλο Καλαντζάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 37χρονος κατηγορείται για δολοφονία από πρόθεση και η 38χρονη για συνέργεια στην δολοφονία.

Διαβάστε επίσης: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον καρδιολόγο

Πηγή πληροφοριών: ekriti.gr, cretapost.gr

Σχετικές ειδήσεις