ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος με το βίντεο του Jumbo που εμφανίζει ζευγάρι ομοφυλόφιλων να κάνει ξένοιαστο τις αγορές του

Σάλος με το βίντεο του Jumbo που εμφανίζει ζευγάρι ομοφυλόφιλων να κάνει ξένοιαστο τις αγορές του

Τεράστια ερωτήματα τόσο για το περιεχόμενό του, όσο και για το timing της εμφάνισής του προκαλεί το διαφημιστικό σποτ του Jumbo που εμφανίζει ζευγάρι ομοφυλόφιλων ανδρών να ψωνίζουν με το καροτσάκι τους στο κατάστημα, σαν να είναι κάτι σύνηθες και φυσιολογικό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΩΣ «ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ» ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΔΥΟ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΑΜΑΔΕΣ

Λίγο μετά την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου, η αλυσίδα καταστημάτων παιδικών παιχνιδιών αποφάσισε να προάγει μέσω διαφήμισης τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Το διαφημιστικό σποτ που μάλιστα φέρει τον τίτλο «Δημοκρατία της Χαράς», έχει προκαλέσει τεράστιο σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η οργή του κόσμου ξεχειλίζει, αφού ως γνωστό οι διαφημίσεις του Jumbo απευθύνονται σε μικρά παιδιά και τέτοιου είδους πρότυπα δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις στους ανήλικους για την έννοια της πυρηνικής οικογένειας.

Στο πιο πρόσφατο από την σειρά των σποτ εμφανίζονται δύο ζευγάρια. Ένα νεαρό straight ζευγάρι και ένα μεγαλύτερης ηλικίας gay ζευγάρι ανδρών βρίσκονται στα Jumbo και μοιράζονται την κοινή τους προτίμηση για το κατάστημα.

Το σποτ αναφέρει: «Τι έχει να μοιραστεί ένας έντεχνος μ' έναν... λαϊκό; Ένας πλούσιος μ' έναν φτωχό; Ένας Έλληνας μ' έναν μετανάστη; Ένας straight μ' έναν gay; Ένας τρίτεκνος μ' έναν εργένη; Χιλιάδες προϊόντα και εκατομμύρια χαμόγελα! Αυτό θα πει Jumbo "Δημοκρατία της Χαράς"!».

Όλα στον ίδιο κουβά δηλαδή!

Δείτε το βίντεο

Είναι προφανές ότι η προπαγάνδα περί σεξουαλικών προτιμήσεων έχει περάσει στο άλλο άκρο με τις ευλογίες της σημερινής κυβέρνησης Τσίπρα και Καμμένου, παρουσιάζοντας ως κανονικότητα την ύπαρξη ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Παρουσιάζουν δηλαδή, σε διαφημίσεις που απευθύνονται σε ανήλικα παιδιά, την ύπαρξη οικογενειών με δύο μπαμπάδες (ή δυο μαμάδες) ως κανονικότητα.

Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, με τρόπο χυδαίο, περιβάλλουν όλο αυτό το τηλεθέαμα της υποκουλτούρας με τον μανδύα του πρωτοφανούς νεολογισμού: «Η Δημοκρατία της Χαράς».

Αλήθεια τι σχέση μπορεί να έχει η Δημοκρατία με την ελευθεριότητα και την κακώς νοούμενη προπαγάνδα είναι μείζον ερώτημα.

Τα σχόλια δικά σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ

Σχετικές ειδήσεις