ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος και οργή! Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Θρήνος και οργή! Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Ήταν όλοι εκεί για το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο ποινικολόγο – Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του – Λιποθύμησε η μητέρα του – Τα σπαρακτικά λόγια της αδερφής του

Η πολυαγαπημένη του σύζυγος Βίκυ, ο γιος του Νώντας, η κόρη του Ίριδα, οι αγαπημένες του αδερφές, η ηλικιωμένη μητέρα του, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες έδωσαν το «παρών» στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Ελληνικό για να πουν το στερνό αντίο στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, στον δικό τους Μιχάλη, που δολοφονήθηκε από αγνώστους το βράδυ της Πέμπτης στο δικηγορικό του γραφείο στην οδό Ασκληπιού στα Εξάρχεια.

4254517

Πλήθος κόσμου γέμισε από νωρίς το προαύλιο του ναού ενώ τα στεφάνια κατέκλεισαν κάθε χώρο. Πέρα από τους συγγενείς και τους απλούς πολίτες, στο Ελληνικό βρέθηκαν εκπρόσωποι του πολιτικού και του νομικού κόσμου, ανάμεσα τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

4254524 copy

Βυθισμένοι στη θλίψη, τα παιδιά του και η σύζυγός του, αλλά και η μητέρα του εκλιπόντος που μόλις χθες έμαθε για το θάνατο του λατρεμένου της γιου. Η 93χρονη Ίρις Ζαφειροπούλου μάλιστα, δεν άντεξε κατά τη διάρκεια της τελετής και λιποθύμησε. Αμέσως μεταφέρθηκε εκτός του ναού, όπου ο γιος της Γρηγόρης, πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου, προσπαθούσε να την ηρεμήσει.

Κατά την διάρκεια της τελετής, πάνω στο φέρετρο του εκλιπόντος υπήρχε, εκτός από την φωτογραφία του, μια ανθοδέσμη με λευκά λουλούδια, από την γυναίκα και τα παιδιά του, Βίκυ, Νώντα και Ίριδα.

4254515

Τον επικήδειο για τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο εκφώνησε η μία από τις δύο αδερφές του, κάνοντας τους πάντες να λυγίσουν και να ξεσπάσουν σε δάκρυα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ

Εμφανώς συγκινημένα ήταν και όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έδωσαν το «παρών». Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής πλησίασε τον γιο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Νώντα, και τον χτύπησε στην πλάτη λέγοντας του δύο λόγια παρηγοριάς στο αφτί.

4254534
ZAFIROPOULOS

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλευρά του είχε έναν θερμό εναγκαλισμό με τη σύζυγο του δολοφονημένου δικηγόρου, Βίκυ.
Δακρυσμένος και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αλλά και ο στενός του φίλος και συνεργάτης σε πολλές υποθέσεις, Μάκης Βορίδης.

Το φέρετρο με την σορό του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου βγήκε από την εκκλησία λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα, μέσα σε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, από τους εκατοντάδες πολίτες που βρίσκονταν εκεί.

22

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Σχετικές ειδήσεις