ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Η ανάρτηση στο instagram, η φρίκη και ο χαροκαμένος πατέρας

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Η ανάρτηση στο instagram, η φρίκη και ο χαροκαμένος πατέρας

Στο νεκροταφείο του Μαρκόπουλου γράφτηκε η τελευταία πράξη το μεσημέρι της Τρίτης (17/10) στην οικογενειακή τραγωδία που σόκαρε το πανελλήνιο.

Μαζί κηδεύτηκαν μάνα και κόρη - Τραγική φιγούρα ο πατέρας

Τραγική φιγούρα ο πατέρας, ο οποίος «αποχαιρέτησε» την αδικοχαμένη μονάκριβη κόρη του, Μαρίνα και τη γυναίκα του, Ασπασία.

Ο 53χρονος, όπως αναφέρουν πηγές του στενού του περιβάλλοντος, δεν αντέχει ούτε λεπτό να μένει στη μεζονέτα επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας, όπου μέχρι το Σάββατο (14/10) ζούσαν ευτυχισμένοι οι τρεις τους.

Την ίδια ώρα, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν, καθώς η γυναίκα, που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, μια ημέρα πριν το φρικτό φονικό αποπειράθηκε να ρίξει την κόρη της από την ταράτσα.

Οι αποκαλύψεις προκαλούν φρίκη για την κατάσταση που βίωνε η 17χρονη κοπέλα, καθώς η μητέρα της είχε εγκαταλείψει τη φαρμακευτική της αγωγή, σύμφωνα και με τα όσα κατέθεσε ο πατέρας.

Η μητέρα δολοφόνησε τη 17χρονη Μαρίνα για μια ανάρτηση στο Instagram

Μια ανάρτηση της 17χρονης Μαρίνας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φέρεται να είναι η αιτία της άγριας δολοφονίας του άτυχου κοριτσιού από τη μητέρα του, μέσα στο σπίτι τους στο Μαρκόπουλο.

Αυτό αναφέρουν οι φίλοι και οι συμμαθητές της αδικοχαμένης κοπέλας.

«Ήταν όμορφο κορίτσι και ιδιαίτερα δημοφιλές σε όποιο σχολείο κι αν ήταν», δήλωσαν στο notioanatolika.gr συμμαθητές και συμμαθήτριές της.

Για να συμπληρώσουν: «Πολύ καλό παιδί, πολύ καλή μαθήτρια. Ήταν πολύ κοινωνική και είχε αρκετές παρέες».

Καλά λόγια, όμως, έχουν να πουν και οι καθηγητές της 17χρονης: «Ήταν καλή μαθήτρια και αυτό που μας εντυπωσίαζε ήταν ότι η μητέρα της είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μέλλον της. Μάλιστα, σκεφτόταν σοβαρά μήπως έπρεπε να σπουδάσει στο εξωτερικό και γι' αυτό μήπως έπρεπε να κάνει και σχετική προετοιμασία».

«Είχε ακολουθήσει τη Θετική κατεύθυνση, και μάλιστα τώρα, στη Γ' Λυκείου, είχε εγγραφεί στον οικονομικό τομέα», συμπλήρωσε εκπαιδευτικός που τη γνώριζε.

Τι ήταν, όμως, αυτό που εξόργισε σε τέτοιο βαθμό τη μητέρα της;

«Ανέβασε πριν από λίγες ώρες κάτι πολύ περίεργο. Ότι κάτι έχασε και κάτι θα γίνει», δήλωσαν συμμαθητές της, οι οποίοι «ακολουθούσαν» τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως αναφέρει το notioanatolika.gr, αυτή ακριβώς η ανάρτηση ήταν η αιτία η μητέρα να χάσει τα λογικά της και να σκοτώσει την κόρη της.

Αυτή είναι η μάνα που κατέσφαξε τη 17χρονη κόρη της

Δεν χωράει ανθρώπου νους την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το περασμένο Σάββατο στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

Μία 51χρονη μητέρα κατέσφαξε με 34 μαχαιριές σε όλο το σώμα τη 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1, η 51χρονη Ασπασία, πρώην αεροσυνοδός, έπασχε από μανία καταδίωξης. Υπεραγαπούσε την κόρη της και ανησυχούσε για το μέλλον της.

«Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε». Αυτά ήταν μερικά από τα τραγικά λόγια που έχει πει η μητέρα της ανήλικης στον 53χρονο σύζυγό της, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο τραγικός πατέρας.

Ο 53χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι η δολοφόνος και αυτόχειρας σύζυγός του είχε αποκτήσει εμμονή το τελευταίο διάστημα και πως ήταν σοβαρά άρρωστη.

«Πήγαμε σε γιατρό και κάναμε εξετάσεις, που έδειχναν ότι δεν είχε τίποτα. Επέμενε όμως. Μετά έλεγε ότι είχε καρκίνο σε άλλα σημεία του σώματος της. Μετά έλεγε ότι είμαι και εγώ άρρωστος», είπε ο χαροκαμένος πατέρας. «Τις τελευταίες μέρες μου έλεγε ότι πρέπει να προετοιμάσουμε τον θάνατό μας».

Ο τραγικός σύζυγος και πατέρας ανέφερε επίσης ότι λίγο πριν από την τραγωδία, η σύζυγός του φαίνεται να μην ακολουθούσε τη φαρμακευτική αγωγή της όπως θα έπρεπε.

«Έβλεπα κάποιες περίεργες κινήσεις. Εξαφανίζονταν τα χάπια της. Πιστεύω ότι κάπου τα έκρυβε, γιατί ίσως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει με χάπια. Δεν φανταζόμουν ότι θα σκεφτόταν να κάνει κακό στο παιδί μας» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις