ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοφανές: Θύματα επίθεσης Ευέλπιδες στο κέντρο της Αθήνας

Πρωτοφανές: Θύματα επίθεσης Ευέλπιδες στο κέντρο της Αθήνας

Αιμόφυρτοι, με εκδορές και θλαστικά τραύματα, μεταφέρθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας τρεις δόκιμοι αξιωματικοί της Σχολής Ευελπίδων, οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση το απόγευμα της Κυριακής (22/10/2017) από ομάδα αγνώστων, κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι.

ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΟ 401 ΓΣΝΑ - ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

Οι Ευέλπιδες δέχθηκαν ξαφνικά την επίθεση των άγνωστων ατόμων ενώ περπατούσαν στην οδό Πανδρόσου, ενώ στη συνέχεια στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν μπήκαν σε ένα κατάστημα που βρισκόταν κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα υπήρξε ένταση στην Πλατεία Συντάγματος, όπου έγιναν σε κοντινή απόσταση δύο συγκεντρώσεις, η μία υπέρ της αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου και η άλλη εναντίον. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που επιτέθηκαν στους τρεις Ευέλπιδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμιά ανησυχία, ωστόσο η αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει κανέναν από τους δράστες της επίθεσης.

Τους τραυματίες Ευέλπιδες επισκέφτηκε στο 401 ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε: «Επισκέφθηκα τους 3 ευέλπιδες στο 401.Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους. Απαράδεκτη η επίθεση εναντίον τους, επιβεβλημένη η σύλληψη των ενόχων».

Σχετικές ειδήσεις