ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Αυτά είναι τα στοιχεία που κατέθεσε η οικογένεια για το δολοφόνο

Δώρα Ζέμπερη: Αυτά είναι τα στοιχεία που κατέθεσε η οικογένεια για το δολοφόνο

Δώρα Ζέμπερη:Νέα ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών που συγκλονίζει το Πανελλήνιο. Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της οικογένειας, κ. Γιάννα Παναγοπούλου, η 32χρονη δεν είχε κάνει ασφάλεια ζωής δυο ημέρες πριν τη δολοφονία της, ενώ αναφέρθηκε και στις υποψίες της οικογένειας γύρω από την ταυτότητα του δολοφόνου και το σημείο του εγκλήματος.

Τυχαίος ο τόπος της δολοφονίας;

«Γιατί ο δράστης επέλεξε να τη δολοφονήσει στο νεκροταφείο, μπροστά από το μνήμα του αγαπημένου της φίλου; Ήταν συμβολικό;», αυτά είναι τα ερωτήματα που απασχολούν την οικογένεια της 32χρονης εδώ και 9 ημέρες. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η δικηγόρος κ. Παναγοπούλου στην πρωινή εκπομπή του ANT1, η οικογένεια είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη σχετικά με τον τόπο του επέλεξε ο δολοφόνος να αφαιρέσει τη ζωή της Δώρας και προσπαθεί να βρει αν ήταν τυχαίο ή κρύβει κάποιο συμβολισμό. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις της κ. Παναγοπούλου, η οικογένεια προσκόμισε στην Αστυνομία κάποια σημαντικά στοιχεία που αφορούν ενδεχομένως στην ταυτότητα του δολοφόνου και μπορεί να «φωτίσουν» τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Aποκάλυψε επίσης ότι «υπάρχουν στοιχεία ότι η Δώρα είχε δεχτεί απειλές», χωρίς να δίνει περισσότερα στοιχεία.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Έκανε ασφάλεια ζωής δύο ημέρες πριν το άγριο έγκλημα;

Από την ημέρα της δολοφονίας, το μοιραίο απόγευμα της Τετάρτης (18/10), καθημερινά βλέπουν το «φως» νέα στοιχεία για την υπόθεση. Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, υπήρξαν φήμες ότι η εφοριακός δύο ημέρες πριν δολοφονηθεί είχε κάνει ασφάλεια ζωής. Ωστόσο, μέσω της δικηγόρου της, η οικογένεια της Δώρας αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο. Η κ. Παναγοπούλου τόνισε επίσης ότι η οικογένεια δεν γνωρίζει από πού διαδόθηκε αυτή η φήμη και πρόσθεσε ότι η Δώρα είχε ένα συμβόλαιο, το οποίο όμως είχε γίνει στο παρελθόν.

Δικηγόρος πατέρα: Τον «φωτογράφιζαν» ως δολοφόνο…

Στο γεγονός ότι κοινή γνώμη και ΜΜΕ «φωτογράφιζαν» ως δολοφόνο τον πατέρα της 32χρονης εφοριακού αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη.

«Τι να πει αυτός ο πατέρας…», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο κ. Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, προσθέτοντας πως «ο πατέρας βγήκε πια από το κάδρο και δεν είπε ψέματα». Υποστήριξε πως ο Κώστας Ζέμπερης δεν έπεσε σε αντιφάσεις, αλλά έκανε λάθος σε κάποιες ώρες. Όπως τόνισε, πέρασε όντως από το Β’ Νεκροταφείο και επιβίβασε πελάτη, αλλά άλλη ώρα από εκείνη που αρχικά είχε πει.

«Το ταξί έχει μηχάνημα τηλεματικής, ένα είδος "κοριού" που καταγράφει το δρομολόγιο», πρόσθεσε.

Τέλος, ο κ. Λύτρας σημείωσε ότι ο πελάτης του πράγματι δεν είχε καμία επικοινωνία με τη μία κόρη του, είχε, όμως, καλή σχέση με το γιο του, αλλά και την 32χρονη Δώρα.

Σχετικές ειδήσεις