ΕΛΛΑΔΑ

Ασύλληπτη τραγωδία σε σχολείο της Πάτρας (pics)

Ασύλληπτη τραγωδία σε σχολείο της Πάτρας (pics)

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (30/10/2017) σε σχολείο της Πάτρας.

Ο Μαθηματικός του 11ου Γυμνασίου Πατρών, Δημήτρης Σιφανάκης υπέστη ανακοπή καρδιάς. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί, όταν σύμφωνα με το Tempo.24, ο 62χρονος καθηγητής βρισκόταν στο γραφείο της διευθύντριας του σχολικού συγκροτήματος, με την οποία έπιναν καφέ. Ο άτυχος άνδρας ξαφνικά έπεσε αναίσθητος στο πάτωμα.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου το παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, επιχειρούσε να τον επαναφέρει με συνεχείς καρδιοπνευμονικές μαλάξεις, ενώ «τιτάνιες» ήταν και οι προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου να κρατήσουν τον 62χρονο Μαθηματικό στη ζωή. Δυστυχώς, ο άτυχος καθηγητής υπέκυψε.

Η τραγική είδηση, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας. Ο εκλιπών σύμφωνα με πηγές του Tempo24.gr, ήταν υπεύθυνος του Περιβαλλοντικού Προγράμματος Εκπαίδευσης, και μαζί με τους μαθητές του είχε διακοσμήσει την πρόσοψη του σχολικού συγκροτήματος με ψηφιδωτά, δικής του έμπνευσης.