ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Αττική: Αποπειράθηκαν να απαγάγουν μαθητή έξω από το σχολείο του

Σοκ στην Αττική: Αποπειράθηκαν να απαγάγουν μαθητή έξω από το σχολείο του

Ύποπτο μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια προσέγγισε μαθητή δημοτικού το οποίο επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι.

Ένα περίεργο συμβάν, το οποίο έχει αναστατώσει ολόκληρη την Κερατέα, ερευνά η Αστυνομία. Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν γονείς ενός μαθητή σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ο γιος τους λίγο έλειψε να πέσει θύμα αρπαγής από άγνωστο άνδρα ενώ επέστρεφε στο σπίτι από το δημοτικό σχολείο.

Όπως σημειώνει σήμερα (30/11) η εφημερίδα "Espresso", το περιστατικό σημειώθηκε στην επάνω πλευρά της πλατείας Ηρώων, η οποία βρίσκεται δίπλα στο σχολείο, το μεσημέρι της Δευτέρας (24/11). Εκείνη την ώρα ο μικρός μαθητής κατευθυνόταν το σπίτι του, μετά το σχόλασμα, όταν τον πλησίασε ένα μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας, προκειμένου να προειδοποιήσει τους γονείς, ο οδηγός του οχήματος κατέβασε λίγο το τζάμι και είπε σεο παιδί «μου είπε η μαμά σου να σε πάω σπίτι»!

Ο μικρός, όμως, αρνήθηκε να ακολουθήσει τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος αποχώρησε χωρίς να αντιδράσει. Ο μαθητής μπαίνοντας στο σπίτι του ανέφερε στους γονείς του το περιστατικό κι εκείνοι έσπευσαν στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας όπου και το κατήγγειλαν.

Ιδιαίτερα ανησυχητικό κρίνεται το γεγονός, πως ο οδηγός του ύποπτου οχήματος επέλεξε να δράσει την ώρα που οι περισσότεροι γονείς είχαν φύγει με τα παιδιά τους και δεν υπήρχε πολύς κόσμος γύρω από το σχολείο. Αυτό, αναφέρει η εφημερίδα, ότι ο άνδρας με το μαύρο αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει μικρούς μαθητές.

Σχετικές ειδήσεις