ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν οι καταθέσεις των θυμάτων του «δράκου» των Αμπελοκήπων

Σοκάρουν οι καταθέσεις των θυμάτων του «δράκου» των Αμπελοκήπων

Τις δραματικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του 25χρονου βιαστή των Αμπελοκήπων περιγράφουν στις καταθέσεις τους οι γυναίκες που έπεσαν θύματά του και φέρνει στη δημοσιότητα κατ’ αποκλειστικότητα το CNN Greece.

Μέσα από τα όσα είπαν τα θύματα στην Αστυνομία, αποκαλύπτεται και ο τρόπος δράσης του 25χρονου, που προφυλακίστηκε μετά από απόφαση του ανακριτή.

Για ευνόητους λόγους το CNN Greece παραλείπει από τις καταθέσεις τις λεπτομέρειες των πράξεων που περιγράφουν οι γυναίκες και περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

«.....Στις 25/11/2017 γυρνούσα από το γυμναστήριο στο οποίο είχα πάει και το οποίο βρίσκεται στον Πύργο Αθηνών επί της οδού Λ. Μεσογείων και κατευθυνόμουν προς την οικία μου, η οποία βρίσκεται στην οδό Κ... Ενώ βρισκόμουν στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένω, με προσέγγισε από πίσω ένας άνδρας περίπου 25 ως 30 ετών, με ύψος περίπου 1.70 γεροδεμένος με κοντά μαλλιά και χωρίς γένια, καθώς το χρώμα του προσώπου του ήταν λευκό, με έπιασε από πίσω και μου έβγαλε με βία το κολάν και το εσώρουχο που φορούσα ως το ύψος των γονάτων μου.

Στη συνέχεια με έριξε κάτω στο έδαφος και ανέβηκε επάνω μου. Εγώ προσπάθησα να τον αποτρέψω σπρώχνοντάς τον με τα πόδια μου και άρχισα να φωνάζω βοήθεια. Αυτός παρέμεινε ατάραχος και με το δεξί χέρι προσπάθησε να βγάλει τελείως το κολάν και το εσώρουχό μου ενώ παράλληλα άρχισε να (..................).

Διαβάστε περισσότερα στο CNN.gr

Σχετικές ειδήσεις