ΕΛΛΑΔΑ

Φονική κακοκαιρία: Προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια και θάφτηκε από το χιόνι

Φονική κακοκαιρία: Προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια και θάφτηκε από το χιόνι

Τραγικό τέλος για 80χρονη σε χωριό του Αιγίου – Την αναζητούσαν ώρες και τελικά την εντόπισαν... κατά λάθος -Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην περιοχή του Αιγίου από τον τραγικό θάνατο ηλικιωμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 80χρονη που ζούσε μόνη της στο χωριό Δάφνες, βγήκε από το σπίτι της, μέσα στο χιόνι και κρατώντας το «π» για να σταθεί όρθια, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια από τους συγχωριανούς της.

Η ίδια ωστόσο δεν άντεξε και έπεσε στην αυλή του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να καλυφθεί από το χιόνι το οποίο έπεφτε πυκνό τη στιγμή εκείνη στο χωριό.

Συγγενείς που πήγαν να δουν αν είναι καλά αντιλήφθηκαν πως δεν είναι μέσα στο σπίτι και άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία και την Πυροσβεστική για να αναζητήσουν την ηλικιωμένη.

Τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στο χωριό Δάφνες Αιγίου δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν λόγω της μεγάλης ποσότητας χιονιού.

Έψαχναν παντού στο σπίτι και στη γύρω περιοχή ενώ η αστυνομία εξέταζε και το σενάριο η 80χρονη να έχει πέσει θύμα ληστών.

Τελικά, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε… κατά λάθος!

Κάποια στιγμή, ένας από τους διασώστες γλίστρησε, έπεσε στο χιόνι και έτσι αντιλήφθηκε ότι από κάτω ήταν θαμμένη η 80χρονη.

Οι έρευνες της αστυνομίας σχετικά με τα αίτια του θανάτου της ηλικιωμένης συνεχίζονται, ενώ κλήθηκε και ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Σχετικές ειδήσεις