ΕΛΛΑΔΑ

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου πάντα δίπλα στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου πάντα δίπλα στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας

Για άλλη μια φορά η οικογένεια Γιαννακόπουλου και συγκεκριμένα ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέδειξανεμπράκτως τη στήριξή τους στο πολύτιμο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας - Η εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ανέλαβε και έφερε σε πέρας τη συντήρηση των ανελκυστήρων στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, αποδεικνύοντας ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία σέβεται και στηρίζει το έργο των σωμάτων ασφαλείας.

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκφράζει εμπράκτως την απόλυτη στήριξή του με ανάλογες δωρεές στα σώματα ασφαλείας.

Τέτοιες κινήσεις, χωρίς τυμπανοκρουσίες και επικοινωνιακούς τακτικισμούς, αλλά με τρόπο σεμνό και «αθόρυβο» αποτελούν ένα ξεκάθαρο παράδειγμα για ολόκληρη την επιχειρηματική κοινότητα.

Αποδεικνύουν ότι παρά τις πανθομολογούμενες δυσκολίες της σημερινής εποχής, αρκετοί Έλληνες επιχειρηματίες όχι μόνο δίνουν αγώνα στην Ελλάδα, αλλά αγαπούν και σέβονται την Πατρίδα τους.

DIMITRIS GIANNAKOPOULOS2

Photo: Ο αντιπρόεδρος και αναπλ. διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Μάλιστα, σε ευχαριστήρια επιστολή της, η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. τονίζει μεταξύ άλλων ότι «η ανάληψη του κόστους για την συντήρηση των ανελκυστήρων του κτηρίου της ΓΑΔΑ συμβάλλει στην εξασφάλιση ενός βιώσιμου και υγιούς περιβάλλοντος εργασίας, ενισχύοντας τη γενικότερη εικόνα ευπρεπισμού της Υπηρεσίας».

ashmakopoulos

Photo από Eurokinissi: Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, υποστράτηγος Αλκιβιάδης Ασημακόπουλος

«Παράλληλα η στήριξη από μέρους σας ενδυναμώνει το ηθικό των αστυνομικών μας να συνεχίσουν με το ίδιο ζήλο το δύσκολο καθημερινό τους έργο. Η δραστηριοποίησή σας ως ''εταιρικός πολίτης'' επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι η κοινωνική προσφορά αποτελεί ουσιώδη προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή και ευημερία», καταλήγει η επιστολή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αλκιβιάδη Ασημακόπουλου.

Σχετικές ειδήσεις