ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτονία ή έγκλημα; Πολλά τα ερωτήματα για το θάνατο 21χρονου φοιτητή στα Ιωάννινα

Αυτοκτονία ή έγκλημα; Πολλά τα ερωτήματα για το θάνατο 21χρονου φοιτητή στα Ιωάννινα

Πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν στην υπόθεση του φοιτητή ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα που νοίκαζε στα Ιωάννινα.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ - ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

Ο άτυχος 21χρονος, εντοπίστηκε απαγχονισμένος στην κουζίνα του σπιτιού από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και αστυνομικούς τους οποίους είχαν ειδοποιήσει οι γονείς του, καθώς του τηλεφωνούσαν επί δέκα ημέρες και ήταν αδύνατο να τον εντοπίσουν.

Διαβάστε: Τραγωδία στα Ιωάννινα: Φοιτητής βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του

Ο Θανάσης ήταν από την Κατερίνη και παρακολουθούσε το δεύτερο έτος του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Σύμφωνα με τους δικούς του, που σοκαρισμένοι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη, επρόκειτο για ένα ευγενικό παιδί που έως τότε δεν τους είχε δείξει ότι κάτι τον απασχολούσε.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα "Espresso", ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Ιωαννίνων, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης που εξέτασε τη σορό του άτυχου νέου, απέφυγε να μιλήσει για τις ενδείξεις που βρήκε και ανέφερε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσει για αυτοχειρία ή εγκληματική ενέργεια καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Αν και στο σπίτι δεν βρέθηκε το παραμικρό ίχνος παραβίασης, το γεγονός ότι ο 21χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα, στρέφει τις έρευνες προς πάσα κατεύθυνση.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά, προσθέτει η εφημερίδα. Δεχόταν ίσως ψυχολογική πίεση από κάποιο γεγονός ή από συμφοιτητές του; Είχε διαφορές με άτομα που μπορεί να ήθελαν το κακό του; Ή μήπως κάποιο άγνωστο στους δικούς του ανθρώπους, περιστατικό τον ώθησε να αυτοκτονήσει;

Ερωτήματα που θυμίζουν την υπόθεση που συγκλόνισε πριν από τρία χρόνια το πανελλήνιο, αυτή του θανάτου του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για το υπόθεση αυτή

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη νέα υπόθεση, άρχισαν ήδη να λαμβάνουν καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του φοιτητή αλλά και από συμφοιτητές και καθηγητές του.

Σχετικές ειδήσεις