ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήριο Αθήνα: Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν και ποιες ώρες

Συλλαλητήριο Αθήνα: Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν και ποιες ώρες

Συλλαλητήριο Αθήνα: Πώς θα φτάσετε στο Σύνταγμα - Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Συντονιστική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία

Σύμφωνα με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής (04/02) οι σταθμοί του Μετρό «Ομόνοια», «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα» θα κλείσουν, λόγω του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα.

Σημειώνεται ότι οι συρμοί θα διέρχονται κανονικά από τους παραπάνω σταθμούς χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούν στάση.

Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία οι διαδηλωτές μπορούν να φτάσουν στην πλατεία Συντάγματος με τους εξής τρόπους

  • Όσοι πολίτες έρχονται από τον Πειραιά, μπορούν με τους συρμούς του ΗΣΑΠ (Γραμμή 1 – Πράσινη Γραμμή) να αποβιβάζονται στο σταθμό στο Μοναστηράκι και από εκεί να συνεχίζουν με τα πόδια έως το Σύνταγμα.
  • Όσοι έρχονται από τα δυτικά ή και τα νότια προάστια της Αθήνας, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη Γραμμή 2 (Κόκκινη Γραμμή) του Μετρό και να κατεβαίνουν στο σταθμό της Ακρόπολης και από εκεί να πηγαίνουν πεζή μέχρι την πλατεία Συντάγματος.
  • Επίσης, όσοι προέρχονται από τα βόρεια προάστια της Αττικής αλλά και από περιοχές όπως τα Μεσόγεια, η Αγία Παρασκευή και το Χαλάνδρι, μπορούν να χρησιμοποιούν τη Γραμμή 3 (Μπλε Γραμμή) του Μετρό από το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και να αποβιβάζονται στο σταθμό «Ευαγγελισμός» και από εκεί να μεταβαίνουν με τα πόδια στο Σύνταγμα.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις για το συλλαλητήριο στην Αθήνα

Σχετικές ειδήσεις