ΕΛΛΑΔΑ

Μάριος Παπαγεωργίου - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις: Αυτός είναι ο πρώτος τάφος του άτυχου νέου

Μάριος Παπαγεωργίου - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις: Αυτός είναι ο πρώτος τάφος του άτυχου νέου

Νέα στοιχεία «φωτιά» βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το θάνατο του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου.

Ο Καναδός ειδικός που ερευνά το θρίλερ του θανάτου του Μάριου Παπαγεωργίου, ολοκληρωσε την έρευνά του στον Κιθαιρώνα και άνοιξε τα χαρτιά του στην εκπομπή «Φως στο τούνελ».

Αποκάλυψε για πρώτη φορά τη στρατιωτική αποθήκη όπου οι αδίστακτοι δολοφόνοι μετέτρεψαν σε προσωρινό τάφο του άτυχου Μάριου.

Σύμφωνα με όσα είπε στην κάμερα του «Τούνελ» η μεταλλική πόρτα του συγκεκριμένου κτιρίου, διαθέτει έναν καλό μηχανισμό κλειδώματος , που έχει ακόμη αναλλοίωτα σημάδια. Τα σημάδια αυτά είναι νεότερα και διαφέρουν από τα παλιά σκουριασμένα που επίσης διακρίνονται.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που σύμφωνα με τον ερευνητή ενισχύει το συμπέρασμα του, είναι πως τα μέλη της Ομάδας 1 όπως την αποκαλεί, έψαχναν απεγνωσμένα ένα σετ από κλειδιά τη μοιραία νύχτα του φόνου. Ο ίδιος εντόπισε ένα, ανάμεσα σε εκατόν είκοσι πέντε τηλεφωνήματα μεταξύ του εγκεφάλου και των συνεργών του, στο οποίο ακούγεται να τους λέει:

«Βρήκα τα κλειδιά, βρήκα τα κλειδιά, θα φέρω τα κλειδιά…». Είχαν βρεθεί μέσα στο επίμαχο μαύρο BMW, κάτω από το κάθισμα.

Ο Καναδός μαζί με άλλα στοιχεία που δεν είναι σε θέση να αποκαλύψει αυτή τη χρονική στιγμή, πιστεύει πως συνέδεσε πλέον το παζλ που καταδεικνύει όλο το πρώτο μέρος του στυγερού εγκλήματος και που κανείς μέχρι σήμερα δεν ερεύνησε.

Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως ο συγκεκριμένος χώρος δεν ήταν ο τελικός τόπος ταφής του άτυχου Μάριου και πως σίγουρα υπάρχει μία δεύτερη τοποθεσία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση αυτή ΕΔΩ

Πηγή: «Φως στο τούνελ»

Σχετικές ειδήσεις