ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Χειροπέδες στον 30χρονο που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε έναν άνδρα και βίασε τη σύντροφό του

Κέρκυρα: Χειροπέδες στον 30χρονο που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε έναν άνδρα και βίασε τη σύντροφό του

Εντοπίστηκε μετά από έρευνες της αστυνομίας ο 30χρονος Πακιστανός που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε έναν 50χρονο Βρετανό και βίασε -σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης- την 29χρονη Βρετανίδα σύντροφο του 50χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πακιστανός συνελήφθη στο πάρκινγκ του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας. Τα ίχνη του είχαν εξαφανιστεί από χθες το πρωί, όταν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μετά από διαπληκτισμό με τον Βρετανό, στο σπίτι του στην 'Ανω Κορακιάνα, τον τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι, καταφέρνοντας του τρεις μαχαιριές, ενώ μετά βίασε και την 29χρονη Βρετανίδα που συζούσε με τον 50χρονο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 30χρονος φέρεται να διατηρούσε στο παρελθόν ερωτικές σχέσεις με την 29χρονη Βρετανίδα, και κίνητρο για τις αποτρόπαιες πράξεις του φέρεται να αποτέλεσε η ζήλεια.

Ο 30χρονος υπήκοος Πακιστάν συνελήφθη με τις κατηγορίας της απόπειρας ανθρωποκτονίας και του βιασμού, κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Ο κατηγορούμενος είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και κατά το παρελθόν, καθώς είχε συλληφθεί για ναρκωτικά.