ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ! Το φάντασμα του Ωνάση στοιχειώνει τον Σκορπιό: Η απόκοσμη φιγούρα κι οι μαρτυρίες σοκ

Θρίλερ! Το φάντασμα του Ωνάση στοιχειώνει τον Σκορπιό: Η απόκοσμη φιγούρα κι οι μαρτυρίες σοκ

Ένα ανεξήγητο μυστήριο που συμβαίνει στον επίγειο παράδεισο του Αριστοτέλη Ωνάση, στον Σκορπιό, προκαλεί ανατριχίλα στους εργαζόμενους αλλά και στους ψαράδες, που κάνουν λόγο για μία απόκοσμη φιγούρα, η οποία πλανάται πάνω από το νησί και μοιάζει με σκιά του Αριστοτέλη Ωνάση.

Πραγματικότητα ή μύθος; Ό,τι κι αν είναι, η βαριά ιστορική κληρονομιά του Σκορπιού που αγγίζει τα όρια της κατάρας, από τα μία, και διάφορα μεταφυσικά περιστατικά που διαδραματίστηκαν αμέσως μετά την απόκτησή του από τον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, από την άλλη, γιγαντώνουν το θρύλο.

Τα περιστατικά με τις θεάσεις της μορφής του Έλληνα κροίσου στους χώρους όπου βρίσκονται στην περίφημη ροζ βίλα και ο δρόμος που οδηγεί στους αμπελώνες κόβουν την ανάσα.

Τα εκμυστηρεύτηκε ένας Ασιάτης, μέλος της ασφάλειας του Ριμπολόβλεφ που είχε προσληφθεί όταν ο Σκορπιός πέρασε στα χέρια του Ρώσου μεγιστάνα και άνηκε στα έμπιστα άτομα της οικογένειας.

Τη μαρτυρία του ενισχύει και αυτή ενός ψαρά από το Νυδρί, ο οποίος βρέθηκε στον Σκορπιό και έκπληκτος διέκρινε στο δρόμο που οδηγεί στη ροζ βίλα στους αμπελώνες του νησιού μας μαυροφορεμένη μορφή, η οποία έμοιαζε με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

«Είδα δύο φορές μία μαύρη φιγούρα που κρατούσε πούρο»

Ο Ασιάτης σεκιούριτι του Ριμπολόβλεφ, ο οποίος δεν γνώριζε πολλά για την ιστορία του νησιού προχώρησε σε μία ανατριχιαστική αποκάλυψη. Ο άνδρας της ασφάλειας του Ρώσου μεγιστάνα υποστήριξε πως είδε μία μαύρη απόκοσμη φιγούρα και μάλιστα δύο φορές. Παράλληλα, μίλησε και για ένα περίεργο περιστατικό με τα φώτα στη ροζ βίλα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, όταν πριν από δύο χρόνια έκανε βάρδια και επιτηρούσε τους εξωτερικούς χώρους γύρω από τη ροζ βίλα είδε μπροστά του μία ανδρική φιγούρα την οποία δεν είχε ξαναδεί ποτέ.

Στην περιγραφή που έδωσε η φιγούρα έμοιαζε απόλυτα με τις αμέτρητες φωτογραφίες του Έλληνα κροίσου που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.

Φορούσε μαύρο κουστούμι, περπατούσε σκυφτός, κρατούσε πούρο στο ένα χέρι του και το άλλο το είχε στην τσέπη του παντελονιού του. Ώσπου να πλησιάσει για να δει ποιος ακριβώς ήταν, ο άνδρας με το χαρακτηριστικό βάδισμα είχε εξαφανιστεί από μπροστά του.

Όταν ρώτησε αν κάποιος είχε επισκεφθεί το σπίτι χωρίς εκείνος να το γνωρίζει, η αρνητική απάντηση που έλαβε τον έβαλε σε σκέψεις.

Το ίδιο ακριβώς περιστατικό θα συμβεί άλλη μία φορά μπροστά του και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αυτό τον έπεισε να αναζητήσει την ιστορία του προηγούμενου ιδιοκτήτη του νησιού. Μόλις είδε τις αμέτρητες φωτογραφίες του Αριστοτέλη Ωνάση, διαπίστωσε πως η ανδρική φιγούρα που έβλεπε να περπατά σκυφτά είχε πλέον για εκείνον «ταυτότητα».

«Ξαφνικά είδα να τρεμοσβήνουν τα φώτα»

Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα, ακόμη ένα περιστατικό τον συντάραξε. Την ώρα που έκανε περιπολία είδε τα φώτα μέσα στη ροζ βίλα να τρεμοσβήνουν και αμέσως έτρεξε στο σημείο για να δει τι ακριβώς συμβαίνει. Όταν, όμως, μπήκε στο σπίτι, όλα έδειχναν ήσυχα. Τα φώτα δεν είχαν κανένα πρόβλημα, αλλά δεν υπήρχε και κανείς που θα μπορούσε να πειράζει τους διακόπτες.

Μάλιστα, όταν ανέφερε το περιστατικό στους ανωτέρους του, κλήθηκε στο νησί ηλεκτρολόγος, ο οποίος έλεγξε εξονυχιστικά τα πάντα και δεν βρήκε καμία απολύτως βλάβη.

Αυτό για τον σεκιουριτά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Θορυβημένος από όλα όσα είχε ζήσει, αποκάλυψε τα πάντα στους προϊσταμένους του και ζήτησε ευγενικά να φύγει από το νησί.

Το φάντασμα του Αριστοτέλη Ωνάση είχε στοιχειώσει το νησί

Οι εκμυστηρεύσεις του Ασιάτη έφτασαν και στο Νυδρί, όπου άρχισαν να συζητιούνται έντονα, με αποτέλεσμα να τις ακούσει ένας ντόπιος ψαράς, που αποφάσισε να εξιστορήσει και αυτός τη δική του μεταφυσική εμπειρία.

Όπως διηγήθηκε, είδε τη μαυροφορεμένη μορφή του Αριστοτέλη Ωνάση να ανεβαίνει το δρόμο που οδηγεί στη ροζ βίλα στους αμπελώνες του Σκορπιού.

Τότε νόμιζε πως τον γελούσαν τα μάτια του, όμως μετά και τη μαρτυρία του Ασιάτη είναι σίγουρος ότι το φάντασμα του Αριστοτέλη Ωνάση είχε στοιχειώσει το νησί.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη - Σοκάρει η 22χρονη που πέταξε το μωρό από το παράθυρο: Έβγαινα στο μπαλκόνι να το βλέπω

Σχετικές ειδήσεις