ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη ΣΟΚ για το «τρίο» με τον 13χρονο στην Κέρκυρα: Δεν φαντάζεστε τι έκαναν όταν τους έπιασαν

Αποκάλυψη ΣΟΚ για το «τρίο» με τον 13χρονο στην Κέρκυρα: Δεν φαντάζεστε τι έκαναν όταν τους έπιασαν

Επ΄ αυτοφώρω, έπειτα από καλοστημένη παγίδα της αστυνομίας, συνελήφθη το ζευγάρι με τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις που αποπλάνησε το 13χρονο αγόρι στην Κέρκυρα.

Η πρωτοφανής υπόθεση που προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε ολόκληρο το Πανελλήνιο, είδε το φως της δημοσιότητας με τη σύλληψη ενός 42χρονου και της 36χρονης συζύγου του.

Συνελήφθησαν όταν το παιδί ενημέρωσε τη μητέρα του για την παρενόχληση που δεχόταν με προτάσεις για να συνευρεθεί ερωτικά με το ζευγάρι των γειτόνων τους και ενώ τους ακολούθησε τελικά στο σπίτι τους έπειτα από συνεννόηση με την αστυνομία.

Το ζευγάρι που είναι και γονείς είχαν βάλει στο ερωτικό τους στόχαστρο τον 13χρονο, προκειμένου να τον ρίξουν στο κρεβάτι τους και να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

Ο 13χρονος, ο οποίος ζούσε με τη μητέρα του μετά το διαζύγιο των γονιών του, είχε τραβήξει το ενδιαφέρον του ζευγαριού το οποίο είχε μάλιστα προσπαθήσει να το προσεγγίσει και άλλες φορές, ωστόσο ο ανήλικος αρνιόταν πεισματικά.

Το παιδί είχε αναφέρει στη μητέρα του για τις ενοχλήσεις που δεχόταν χωρίς ωστόσο αυτή να προχωρήσει σε κάποια καταγγελία στην αστυνομία.

Μέχρι που το άτυχο αγόρι δέχθηκε ισχυρές πιέσεις, τις οποίες δεν άντεξε, με αποτέλεσμα να αναφέρει ξανά το θέμα των ανήθικων προτάσεων στη μητέρα του. Η τελευταία δεν είχε πλέον άλλη επιλογή από το να πάει στην αστυνομία, η οποία με τη σειρά της έστησε μια «ερωτική παγίδα» στο ζευγάρι των Κερκυραίων.

Ο 13χρονος, βάσει του σχεδίου, αποδέχθηκε την ανήθικη πρόταση του 42χρονου και της 36χρονης συζύγου του, ακολουθώντας τους, υπό το διακριτικό, αλλά άγρυπνο βλέμμα, των αστυνομικών στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, μπαίνοντας στο σπίτι, η σύζυγος του 42χρονου ξεκίνησε αρχικά τα ερωτικά παιχνίδια με τον 13χρονο, ενώ ο άνδρας της καθόταν και παρακολουθούσε. Οι αστυνομικοί φέρονται μάλιστα να εισέβαλαν στο σπίτι στην κορύφωση ερωτικής πράξης και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους δυο γονείς.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι την Τρίτη θα οδηγηθεί τελικά στον ανακριτή Κέρκυρας το παντρεμένο ζευγάρι, 42 και 36 ετών αντίστοιχα, που συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και κατηγορείται για την αποπλάνηση ενός 13χρονου, μετά την αναβολή που ζήτησε και πήρε από τον Εισαγγελέα Κέρκυρας.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες φέρεται ότι ο 13χρονος ανήκε στο φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Σχετικές ειδήσεις