ΠΑΙΔΕΙΑ

Ένταση στη συνάντηση του Νίκου Φίλη με την ΟΛΜΕ

Ένταση στη συνάντηση του Νίκου Φίλη με την ΟΛΜΕ

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της συνάντησης του υπουργού Παιδείας με την ΟΛΜΕ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη το πρωί της Τρίτης (13/10).

Την προγραμματισμένη συζήτηση που έχουν σήμερα το πρωί, ο Νίκος Φίλης και το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, διέκοψαν αναπληρωτές εκπαιδευτικοί (κυρίως της ειδικής αγωγής) ζητώντας απαντήσεις από τον υπουργό Παιδείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ειδικά σχολεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 30 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί από τον χώρο της ειδικής αγωγής, μπήκαν στο χώρο της συνάντησης και ζήτησαν από τον υπουργό να τους δώσει απαντήσεις άμεσα για τα σοβαρά προβλήματα στα ειδικά σχολεία, καθώς τα κενά παραμένουν.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι οι εκπαιδευτικοί δεν επέτρεψαν στον υπουργό Παιδείας να αποχωρήσει από το χώρο όταν αυτός το επιχείρησε επιμένοντας να τους δώσει απαντήσεις.

Εν τω μεταξύ, στις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη συνάντηση του υπουργού Παιδείας με το διοικητικό συμβούλιο και της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Σχετικές ειδήσεις