ΠΑΙΔΕΙΑ

Μαγειρική με τον Άκη Πετρετζίκη στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

Μαγειρική με τον Άκη Πετρετζίκη στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

Ο Άκης Πετρετζίκης, ο πιο ταλαντούχος Έλληνας Σεφ, αποτελεί το νέο μέλος της ομάδας των Αρχιμαγείρων ΣΕΦ που διδάσκουν τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στον τομέα της Μαγειρικής.

Ο Άκης θα μαγειρεύει, θα δημιουργεί, θα ανακαλύπτει καινούργιες ιδέες, θα σκαρώνει απολαυστικές συνταγές και προπαντός θα διδάσκει κατ’ αποκλειστικότητα τα μυστικά της τέχνης του στους τυχερούς, αλλά και προνοητικούς σπουδαστές που επέλεξαν το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ για τις σπουδές τους!

Μετά τη δημιουργία του πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα εργαστηρίου Kitchen Lab στην Αγία Παρασκευή και την έναρξη της ομώνυμης τηλεοπτικής εκπομπής στον Σκάι, ο Άκης πραγματοποιεί το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του μπαίνοντας στην οικογένεια του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΟΜΗΡΟΣ»!

Μέσα από μια σειρά σεμιναρίων οι σπουδαστές του αδιαμφισβήτητα κορυφαίου ΙΕΚ Μαγειρικής θα διδαχθούν πώς από απλά και καθημερινά υλικά μπορούν να προκύψουν εξεζητημένα, αλλά οικονομικά προσιτά πιάτα.

Θα γνωρίσουν, επίσης, έναν διακεκριμένο Σεφ που συνδυάζει τη βαθιά γνώση της ελληνικής και διεθνούς κουζίνας με το επιχειρηματικό δαιμόνιο και την πιο σύγχρονη οπτική στο απαιτητικό επάγγελμα του Αρχιμάγειρα.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ αποδεικνύει ξανά γιατί δικαίως θεωρείται η πρώτη σχολή επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα: σύγχρονα εργαστήρια στην Αθήνα και τον Πειραιά, κορυφαίες συνεργασίες με επαγγελματίες και πρωτοποριακά προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς εργασίας και των νέων σπουδαστών.

HASHTAG ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: #iekomiros

@iekomiros FIND US