ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κλέψε Σαν Καλλιτέχνης και βάλε μεράκι στη ζωή σου!

Κλέψε Σαν Καλλιτέχνης και βάλε μεράκι στη ζωή σου!

Ο Austin Kleon ο δημιουργός της μεθόδου Κλέψε Σαν Καλλιτέχνης είναι τόσο συναρπαστικός, όσο και οι εμπνεύσεις του! Σταθμός στην πορεία του αυτός ο χρήσιμος οδηγός ζωής!

Κλέψτε δημιουργικά! Κατά τον Austin Kleon δεν είναι παράνομο. Είναι κάτι που αναζωογονεί, που εμπνέει και βάζει σε τάξη ακόμη και τις πλέον έντονες αταξίες.

Τι πρέπει να κάνεις; Όπου βρίσκεσαι να έχεις μαζί το βιβλίο: Κλέψε Σαν Καλλιτέχνης!

Στις σελίδες του θα βρεις τις πολύτιμες ιδέες του Kleon μέχρι και ασκήσεις… ψυχανάλυσης. Για παράδειγμα, θα πρέπει να συμπληρώσεις λίστες για όσα θέλεις να μάθεις, για όσα σκέφτεσαι περισσότερο από τον μέσο άνθρωπο ή ακόμη και να φτιάξεις μία λίστα τραγουδιών για κάποιων που δεν γνωρίζεις! Πραγματική πρόκληση δε το να δημιουργήσεις έναν φανταστικό διάλογο με κάποιον που ξέρεις ή δεν ξέρεις.

Όπως επιβάλλουν οι υποχρεώσεις σου απέναντι σε αυτό το βιβλίο, θα πρέπει να κάνεις τουλάχιστον μία άσκηση. Φυσικά, ο στόχος είναι να συμπληρώσεις όλες τις σελίδες του βιβλίου!

Ο Austin Kleon εκτός από συναρπαστικός συγγραφέας είναι και δημοφιλής! Το Κλέψε σαν Καλλιτέχνης είναι best seller στη Νέα Υόρκη, όπως επίσης και το Πούλα Σαν Καλλιτέχνης κτλ.

Εάν θέλετε να τον… γνωρίσετε, απλά επισκεφθείτε την σελίδα του στο Ιντερνετ: www.austinkleon.com