ΕΛΛΑΔΑ

Έμεινε ανάπηρη γιατί την παρέσυρε και την καταπλάκωσε λεωφορείο

Έμεινε ανάπηρη γιατί την παρέσυρε και την καταπλάκωσε λεωφορείο

Το δικό της γολγοθά ανεβαίνει μια νεαρή γυναίκα η οποία πριν από 18 περίπου μήνες τραυματίστηκε σοβαρά σε διάβαση του ΟΣΕ.

Η 34χρονη Δ.Κ. στη προσπάθειά της να σηκώσει τις χαλασμένες μπάρες του ΟΣΕ στο Νεοχώριο Ξάνθης προκειμένου να διέρθει λεωφορείο των ΚΤΕΛ, συγκρούστηκε το διερχόμενο τρένο με το λεωφορείο το οποίο την καταπλάκωσε μένοντας ανάπηρη.

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι οι μπάρες του ΟΣΕ παραμένουν διαρκώς κατεβασμένες με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι ίδιοι να τις σηκώνουν. Έτσι έπραξε και η άτυχη 34χρονη.

«Αυτή τη στιγμή έχω σηκωθεί όρθια εδώ και τρεις μήνες. Ήμουν στο κρεβάτι εννιά μήνες και μετά σε αναπηρικό καροτσάκι. Έχω εφτά χειρουργεία μπροστά μου, ούτε μπορώ να ντυθώ και έχω δύο ανήλικα παιδία, τα οποία δεν μπορώ να περιποιηθώ και τα φροντίζουν πλέον άλλοι, γιατί έχω μείνει με ένα χέρι και μισό πόδι» εξιστορεί η Δήμητρα μιλώντας στο ThrakiToday.

Η άτυχη γυναίκα αδυνατεί να συντηρήσει τον εαυτό της ενώ το γεγονός πως ο σύζυγός της έμεινε άνεργος καθιστά δραματικά δύσκολη την καθημερινότητά της.

Πηγή: thrakitoday.com