ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Υποβάλλονται μηνύσεις μετά τον άγριο ξυλοδαρμό γιατρού από ασθενή

Μηνύσεις ξυλοδαρμός γιατρού Ιωάννινα
Αντιδράσεις για τον άγριο ξυλοδαρμό γιατρού στα Ιωάννινα
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΠΑΚΟΥΣΗΣ

Ιωάννινα: Η γιατρός που ξυλοκοπήθηκε από ασθενή έχει ήδη υποβάλει μήνυση.

Ο άγριος ξυλοδαρμός γιατρού της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων από ασθενή έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη η γιατρός υπέβαλε μήνυση κατά του δράστη αλλά και της διοίκησης του νοσοκομείου.

Η μήνυση αφορά την πλημμελή προστασία του προσωπικού και τη φύλαξη του εξοπλισμού και του φαρμακευτικού υλικού. Μήνυση κατά του δράστη υπέβαλε και η διοίκηση ενώ διαμαρτυρία υπάρχει και από μέλη του συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής, ασθενής της Ψυχιατρικής διαμαρτυρόμενος για μη εξυπηρέτηση ξυλοκόπησε άγρια γιατρό της κλινικής. Κατόπιν ο δράστης προκάλεσε φθορές και με κομμάτι σπασμένης τζαμαρίας απειλούσε το προσωπικό. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία αλλά όταν έφτασε ο δράστης είχε απομακρυνθεί.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στη συνέχεια ο δράστης ανήρτησε βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το περιστατικό που είχε καταγράψει, απειλώντας ότι θα δημοσιοποιήσει τις διευθύνσεις των γιατρών της Κλινικής.

Σημειώνεται ότι στο εν λόγω τμήμα και σύμφωνα με μαρτυρίες στελεχών της Ψυχιατρικής έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν βίαια επεισόδια με ασθενείς που σχετίζονται με τοξικομανία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ισχυρός σεισμός ΤΩΡΑ ανοικτά της Καρπάθου

Ντόρα Μπακογιάννη: Πώς έμαθε ότι έχει καρκίνο - Οι εκτιμήσεις των γιατρών και η πρώτη εμφάνιση

Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχονται καταιγίδες - Προσοχή στις περιοχές που πλημμύρισε ο «Μπάλλος» (vid)