Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Τρίτη, 19 Μαρτίου
12
2bf
Ταχ. Ανέμου
86%
Υγρασία
06:29
Ανατολή
18:36
Δύση
ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχονται καταιγίδες - Προσοχή στις περιοχές που πλημμύρισε ο «Μπάλλος» (vid)

Ελένη Κολιοφούτη Ελένη Κολιοφούτη

Με άστατο καιρό κύλησε η Δευτέρα (18/10) - Αναλυτική πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες από τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου

Για την Τρίτη (19/10) τις πρωινές και τις προμεσημβρινές ώρες, στη Βοιωτία, την κεντρο-βόρεια Εύβοια, τη Μαγνησία, τις Σποράδες και τη βόρεια Κρήτη αναμένεται να σημειωθούν βροχές.

Στην υπόλοιπη χώρα η ημέρα αναμένεται να ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και τοπικές συννεφιές. Μετά το μεσημέρι στις περιοχές όπου υπάρχει αστάθεια θα αρχίσει να ανοίγει ο καιρός ενώ τη νύχτα προβλέπεται ξαστεριά στις περισσότερες περιοχές.

Στην Αττική, τις πρωινές και τις προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης θα υπάρχει συννεφιά με πιθανότητα βροχής κυρίως στις βόρειες - βορειοδυτικές περιοχές αλλά μετά το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη ενώ στη Χαλκιδική προς το μεσημέρι ίσως σημειωθούν κάποιες τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής από τα βορειοδυτικά της χώρας θα εισέλθουν σύννεφα που θα έρθουν από την Αδριατική, την Ιταλία και τα βορειοδυτικά Βαλκάνια. Πιθανότητα για κάποιες μπόρες και τοπικές καταιγίδες υπάρχει για τη δυτική Ελλάδα από αργά το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα δεν αναμένονται φαινόμενα.

Το Σάββατο τα σύννεφα θα γίνουν περισσότερα και στη δυτική Ελλάδα θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα είναι συγκρίσιμες με την κακοκαιρία «Μπάλλος». Ωστόσο, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, χρειάζεται προσοχή, διότι στις περιοχές που έχει ήδη πέσει πολύ νερό τις τελευταίες ημέρες οι όποιες βροχές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα γιατί το έδαφος είναι κορεσμένο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με καρκίνο - «Είμαι αποφασισμένη να νικήσω»

Πολλαπλό μυέλωμα: Ο τύπος καρκίνου από τον οποίο πάσχει η Ντόρα Μπακογιάννη

Δίωξη για βιασμό και σε τρίτο ηθοποιό μετά τους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη