ΕΛΛΑΔΑ

Euroferry Olympia: Καταγγελίες για άθλιες συνθήκες στις καμπίνες του - Αποκαλυπτικές εικόνες

Euroferry Olympia: Καταγγελίες για άθλιες συνθήκες στις καμπίνες του - Αποκαλυπτικές εικόνες

Οι συνθήκες είναι άθλιες, με τους οδηγούν να καταγγέλλουν ότι αναγκάζονται να κοιμούνται μέσα στα φορτηγά τους στα γκαράζ των πλοίων για λόγους υγείας.

Την ώρα που αναπτερώνονται οι ελπίδες για ανεύρεση επιζώντων στο πλοίο Euroferry Olympia, μετά τον εντοπισμό ενός εκ των αγνοουμένων σώου, στην πρύμνη του πλοίου, συνάδελφοί τους καταγγέλλουν την εταιρεία για τις άθλιες συνθήκες στο εσωτερικό του πλοίου.

Πολλοί από τους αγνοούμενους είναι οδηγοί φορτηγών, οι οποίοι προτίμησαν, παρά το γεγονός ότι απαγορεύεται, να μείνουν μέσα στο φορτηγά τους και να μην χρησιμοποιήσουν μια από τις καμπίνες του πλοίου.

Ο λόγος, όπως επισημαίνει ο κ. Απόστολος Κενανίδης, πρόεδρος ΟΦΑΕ, είναι πως οι συνθήκες στις εν λόγω καμπίνες είναι άθλιες και για το λόγο αυτό αναγκάζονται να κοιμούνται στα γκαράζ.

Όπως επισημαίνει η ιδιοκτήτρια μεταφορικής εταιρείας, κυρία Φωτεινή Γεζεβλή, η οποία αγωνιά για τον οδηγό Νίκο Μπεκιάρη που βρίσκεται εντός του πλοίου, οι εταιρείες στοιβάζουν τα οχήματα στο γκαράζ, καταγγέλλοντας και η ίδια τραγικές συνθήκες στις καμπίνες.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA, από το εσωτερικό καμπίνας του πλοίου, φαίνονται οι συνθήκες που επικρατούν.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που μετέδωσε το Mega, οι κοριοί έχουν φωλιάσει κάτω από τα σεντόνια και τα στρώματα των κρεβατιών, με τους οδηγούς να δείχνουν στην κάμερα τα τσιμπήματα στο σώμα τους.

Δείτε τις εικόνες:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Euroferry Olympia: Ζωντανός εντοπίστηκε στην πρύμνη του πλοίου ένας από τους αγνοούμενους