ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Πηγαίνει Εισαγγελία η μητέρα της 12χρονης (vid)

Σεπόλια: Στην Εισαγγελία η μητέρα της 12χρονης (vid)
Οι εξελίξεις στην φρικτή υπόθεση που συγκλονίζει, είναι καταιγιστικές.
Newsbomb.gr / Νίκος Χριστοφάκης

Σεπόλια: Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί η μητέρα της 12χρονης η οποία συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση, παραμέλησης ανηλίκου και άλλων αδικημάτων σε βαθμό κακουργήματος.

Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Στην Εισαγγελία Αθηνών οδηγείται το πρωί της Πέμπτης η 37χρονη μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια που κατηγορείται για μαστροπεία. Η μητέρα, που εργαζόταν ως καθαρίστρια στο μίνι - μάρκετ του 53χρονου, οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου και συνελήφθη, μετά από το ένταλμα το οποίο εξέδωσε η ανακρίτρια.

Τα εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της από τον 53χρονο κατηγορούμενο Ηλία Μίχο για βιασμό και εκπόρνευση της 12χρονης, οι συχνές τηλεφωνικές συνομιλίες της μαζί του, που κατέγραψε τον τελευταίο μήνα ο κοριός της ΕΛΑΣ, και η ύποπτη συμπεριφορά της όλο αυτό το διάστημα, οδήγησαν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στη σύλληψη της μητέρας της κοριτσιού.

Μαζί στην εκμετάλλευση της 12χρονης μάνα και 53χρονος

Μια καλοστημένη επιχείρηση εκπόρνευσης ανηλίκων σε παιδόφιλους, ξέρουν οι αρχές ότι βρίσκεται πίσω από την αποκάλυψη της υπόθεσης του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρόνου παιδιού από τα Σεπόλια.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα, με βάση τα στοιχεία που εντόπισαν αλλά και τα «κενά» στη συμπεριφορά της, από τη στιγμή που έγινε η πρώτη καταγγελία για το βιασμό της κόρης της.

Σημειώνεται ότι στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας βρέθηκαν χρηματικά ποσά που δεν θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν για τον καθαρισμό του καταστήματος του 53 χρόνου, καθώς τέτοιου είδους ποσά δίνονται στο χέρι του εργαζομένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cnn.gr έχουν μέσω του κινητού του παιδιού πρόσβαση στην διαδικτυακή εφαρμογή όπου φαίνεται ότι εκατοντάδες άτομα έμπαιναν για να κλείσουν ραντεβού με τη 12χρoνη. Βρήκαν μάλιστα ολόκληρους διαλόγους στους οποίους το κορίτσι εμφανιζόταν ως 16χρονη, όταν τη ρωτούσαν για την ηλικία της.

Οι διάλογοι κατέληγαν στο σημείο όπου θα την περίμενε ο βιαστής, όπως συμφωνούσαν από την αρχή, σε ένα σημείο πίσω από τον παλιό σταθμό των τρένων.

Όμως το παιδί είπε στις αρχές, ότι ποτέ δεν έκανε το ίδιο αυτούς τους διαλόγους, καθώς όλα τα χειριζόταν η μητέρα του. Τα νήματα αυτής της ανατριχιαστικής επιχείρησης φαίνεται πως κινούσαν η μητέρα της 12χρονης κ 53χρόνος που έχει συλληφθεί.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στις συνομιλίες καταγράφεται και το εμετικό παζάρι της ντροπής με διαλόγους για τις τιμές. Ψυχολόγοι του ανηλίκων που ξέρουν πως να ρωτούν τα ανήλικα θύματα τέτοιων υποθέσεων για τόσο σκληρά θέματα κατάφεραν να κάνουν τη 12χρονη να μιλήσει και διαπίστωσαν ότι απέφευγε να πει οτιδήποτε για τη μητέρα της. Τα ερωτήματα ήταν πια «βουνό» για τους χειριστές της υπόθεσης που καταλάβαιναν ότι η σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης ήταν σε γνώση της μητέρας της και όχι μόνο σε γνώση…

Η υπόθεση για τις δικαστικές αρχές τώρα ξεκινά και η διερεύνηση της επίσης καθώς θα ερευνηθούν και αλλά πρόσωπα από τον οικογενειακό περίγυρο του παιδιού.

Σχετικές ειδήσεις

Σεπόλια: Στην Εισαγγελία η μητέρα της 12χρονης (vid)

Βιασμός Σεπόλια: Διάλογοι, τέσσερα ραντεβού φρίκης και εμβάσματα

Σεπόλια: Μαζί στην εκμετάλλευση της 12χρονης μάνα και 53χρονος