ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Ψάχνουν τον μυστηριώδη «Μιχάλη» - Τα μηνύματα στη 12χρονη

Σεπόλια: Ψάχνουν τον μυστηριώδη «Μιχάλη» - Τα μηνύματα στη 12χρονη

Σεπόλια: Ένας άνδρας με το ψευδώνυμο «Μιχάλης» τηλεφώνησε στην εκπομπή T-live και ανέφερε ότι είχε έρθει σε επικοινωνία με έναν λογαριασμό που φερόταν ότι τον κατείχε η 12χρονη

Και ενώ ο μυστηριώδης «Μιχάλης» αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς πιθανόν να έχει παίξει κομβικό ρόλο, ένας άνδρας με το ψευδώνυμο «Μιχάλης» τηλεφώνησε στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου και ανέφερε ότι είχε έρθει σε επικοινωνία με έναν λογαριασμό που φερόταν ότι τον κατείχε η ανήλικη.

Η εν λόγω επικοινωνία έγινε δύο ημέρες μετά τη σύλληψη του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου από την Αστυνομία.

Πώς ξεκίνησαν όλα την περασμένη Δευτέρα

Ο εν λόγω άνδρας που επικοινώνησε με την εκπομπή του Alpha ισχυρίστηκε πως χρησιμοποιούσε το όνομα Μιχάλης στο facebook προκειμένου να παρακολουθήσει τις κινήσεις ενός συγγενικού του προσώπου και μέσα από ένα site γνωριμιών, στη συνέχεια είχε την επικοινωνία με το προφίλ της 12χρονης. Στο εν λόγω προφίλ υπήρχε φωτογραφία της ανήλικης, που σύμφωνα με τις Αρχές, είχε δημιουργήσει και διαχειριζόταν ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα τόνισε στο τηλεφώνημά του στο T-live και μετέφερε η δημοσιογράφος Πόπη Παπαδοπούλου, η επικοινωνία συνεχίστηκε στο Instagram, από το οποίο λάμβανε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης.

«Αυτή η ιστορία δεν είναι τωρινή, εμένα την πρώτη κρούση, μου την έκανε από ένα site μόνη της, μου λέει «Θέλεις να βρεθούμε» και είχε μια παιδική φωτογραφία και της λέω, καλά της λέω «πόσο χρονών είσαι» και μου λέει «είμαι 16 αλλά έχω παλιά φωτογραφία». Μιλάμε αυτή η ιστορία είναι από τον Μάρτη, δεν είναι τωρινή».

– Σας είχαν στείλει κάποιο μήνυμα στο λογαριασμό σας στο facebook;

– Όχι στο facebook στο κανονικό προφίλ, όχι, στο ψεύτικο προφίλ , μετά μου έδωσε το δικό της προφίλ, την έκανα φίλη στο ψεύτικο προφίλ που είχα και μετά σταμάτησε και μου έλεγε δεν μπορώ να μιλάω στο facebook μόνο στο instagram.

Και όμως φαινόταν, έλεγε ότι δεν είναι 12 χρονών και, όπως προσέγγισε εμένα, πρέπει να προσέγγισε πάρα πολλούς, δηλαδή ψάρευε από το facebook, «θέλεις να βρεθούμε» και τέτοια και μετά στο instagram κανόνιζε για να κλείνει ραντεβού, δεν ξέρω αν έκλεινε η ίδια, ή ήταν πίσω κάποιος άλλος, αλλά στη συζήτηση που είχαμε στο instagram, μου είχε πει ότι κρατά εκείνη 20 ευρώ και της λέω και «γιατί το κάνεις έχεις πρόβλημα οικονομικό» και αυτά και μου λέει , «ναι» λέει «έχουμε οικονομικό πρόβλημα και κρατάει 20 ευρώ και τα υπόλοιπα τα δίνω της μητέρας μου».

«Της λέω ότι κρατάω μία γιαγιά»

-Και της λέω πως τα δικαιολογείς «λέω της μητέρας μου ότι δουλεύω σε μία, προσέχω μία γριά, βοηθάω μία ηλικιωμένη και μου δίνει λεφτά».

-Άρα η μητέρα δεν ήταν εις γνώση της μητέρας ότι το κοριτσάκι προσέγγιζε;

-Ναι αυτό μου είπε ότι δεν ήταν εις γνώση της μητέρας. Απλώς το δικαιολογούσε ότι προσέχει μία ηλικιωμένη και της δίνει λεφτά και τα δίνει στη μητέρα της.

-Η μητέρα του θεωρείτε ότι είχε καταλάβει κάτι;

-Δεν ξέρω εκείνη είπε ότι δεν ήξερε τίποτα, η μητέρα του. Είπε ότι έχει άλλη μία αδελφή που δεν ξέρει τίποτα και δεν πρέπει να μάθουν τίποτα, αυτά μου έλεγε.

Ο ίδιος δηλώνει πως μέσα από συνομιλίες που είχαν, λάμβανε φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού.

– Σε σας πώς είχε συστηθεί, δηλαδή, πώς σας είχε συστηθεί είχε πει τα στοιχεία της; Πώς τη λένε;

-(…), να βρεθούμε έξω από το σταθμό από στα Σεπόλια μέσα σε αμάξι.

-Και για ποιο λόγο τι σας πρότεινε όταν σας είπε να βρεθείτε, τι σας είπε;

– Για να κάνουμε(…), επί πληρωμή. Μου έστειλε αίτημα και μου λέει «θέλεις να βρεθούμε» εγώ παραξενεύτηκα, της λέω να βρεθούμε να κάνουμε τι, μου λέει να κάνουμε (…). Της λέω πόσο χρονών είσαι; Μου λέει 16 της λέω η φωτογραφία σου δείχνει ότι είσαι 12χρονών μου λέει όχι είναι παλιά η φωτογραφία μου.

Και ξεκίνησε μετά στο ινσταγκραμ και μου έστελνε κάτι άλλες φωτογραφίες οι οποίες δεν ήταν ίδιες με αυτές τις πρώτες και μου έστελνε και γυμνές και επειδή εγώ δεν ήθελα να πάω, μου έστειλε τρεις γυμνές μου έστειλε και βιντεάκι για να με προκαλέσει να πάω για ραντεβού.

– Εσείς δεν την συναντήσατε ποτέ από κοντά;

– Όχι όχι, προσπαθούσα να ψαρέψω, να δω τι γινόταν και μάλιστα είχα σκεφτεί να πάρω τηλέφωνο και στο “Χαμόγελο του παιδιού” αλλά λέω τι να μπλέξω τώρα. Εγώ είμαι παντρεμένος έχω παιδιά τι να μπλέξω.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια - Η απολογία της μάνας: Του είχα εμπιστοσύνη

Σεπόλια: Ο Μίχος έβγαζε φωτογραφίες την 12χρονη την ώρα του βιασμού

Σεπόλια: Ποινική έρευνα για τη διαρροή δικογραφίας από την Εισαγγελία