ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιό Φάληρο: Βίντεο-ντοκουμέντο από την «Κλέφτρα των μίνι μάρκετ»

Παλαιό Φάληρο: Βίντεο-ντοκουμέντο από την «Κλέφτρα των μίνι μάρκετ»
GLOMEX

Παλαίο Φάληρο: Βίντεο από τη δράση γυναίκας η οποία έκλεβε προϊόντα από μίνι μάρκετ

Βίντεο έχει έρθει στη δημοσιότητα από μια γυναίκα η οποία φαίνεται να έμπαινε σε μίνι μάρκετ και να το «ξάφριζε».

Σύμφωνα με το MEGA, η «Κλέφτρα των μίνι μάρκετ» έμπαινε με δύο τσάντες στα καταστήματα και αφαιρούσε προϊόντα από τα ράφια, καταφέρνοντας να αποσπάσει εμπόρευμα πάνω από 150 ευρώ.

Το καταγραφικό μίνι μάρκετ στο Παλαίο Φάληρο, το οποίο έχει ληστέψει η συγκεκριμένη γυναίκα δύο φορές, κατέγραψε τη δράση της. Από το ταμείο περνάει πάντα με ελάχιστα πράγματα και τα υπόλοιπα τα βάζει σε τσάντες που έχει μαζί της. Οι ιδιοκτήτες του μίνι μάρκετ έχουν μοιράσει φωτογραφίες της δράστιδος ώστε να την αναγνωρίζουν όταν μπαίνει μέσα προκειμένου να γλιτώνουν τις κλοπές προϊόντων.

Ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την δράση της γυναίκας.

«Το απόγευμα της Κυριακής, ανεβαίνοντας στο μαγαζί είδα να λείπουν κάποια προϊόντα, ρώτησα τη σύζυγό μου εάν έχουν πωληθεί τα προϊόντα και μου απάντησε πως δεν έχουν πωληθεί. Ανέτρεξα στο βίντεο και είδα ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε κλέψει όχι μόνο από το σημείο με τις κονσέρβες, αλλά και όλο το κατάστημα. Μάλιστα ανατρέξαμε και σε προηγουμένη ημερομηνία και είδαμε ότι το έχει ξανακάνει. Δεν είναι πελάτισσά μας έχει έρθει απλώς 2 φορές», είπε αρχικά.

«Πήρε λάδια, κονσέρβες, καφέδες και μέλι. Τα βάζει στο σακ βουαγιάζ της. Δεν μπορούμε να κάνουμε έλεγχο στις τσάντες, προφανώς μπαίνοντας είχε φουσκώσει τις τσάντες της και βγαίνοντας δεν μας έκανε εντύπωση. Αν δείτε, είναι μεγάλο το βάρος που παίρνει και η συγκεκριμένη, που είναι πάνω από 55-57 ετών κυκλοφορεί με απίστευτη άνεση με αυτό το βάρος στην πλάτη», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Τις 2 φορές πήρε 2 αναψυκτικά και ένα πακέτο πατατάκια, ενώ τη δεύτερη πήρε ένα συσκευασμένο τρόφιμο. Είμαστε 2 άτομα το απόγευμα δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Έχουμε τη φωτογραφία της, έχει έρθει και η αστυνομία και έχει πάρει υλικό», κατέληξε ο ιδιοκτήτης.