ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: «Θα το φτάσω μέχρι το τέλος» - Ζητάει απαντήσεις ο πατέρας της μικρής Μελίνας

Κρήτη: «Θα το φτάσω μέχρι το τέλος» - Ζητάει απαντήσεις ο πατέρας της μικρής Μελίνας

Κρήτη: Ο πατέρας της μικρής Μελίνας Παρασκάκη που έχασε τη ζωή της στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ζητάει να μάθει γιατί έφυγε έτσι από τη ζωή το παιδί του 

Στον Άρειο Πάγο η υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, η οποία τον Δεκέμβριο του 2015 έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση ρουτίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στην Κρήτη.

Ο πατέρας της μικρής μίλησε στον ΑΝΤ1 δηλώνοντας πως «θα το φτάσει μέχρι το τέλος», ενώ ζητάει να μάθει γιατί το 4χρονο παιδί του έφυγε έτσι από τη ζωή.

«Πώς να είναι τα συναισθήματα ενός γονιού που πηγαίνει το παιδί του υγιέστατο να κάνει μια απλή εγχείρηση, κρεατάκια και το χάνει. Αναίτια. Δεν υπάρχει σαφής αιτία. Το παιδί μου έχει πεθάνει από αποτέλεσμα μιας πράξης, δεν ήταν από ασθένεια», δήλωσε ο Μανώλης Παρασκάκης στον ΑΝΤ1.

Το τριμελές πλημμελειοδικείο Ηρακλείου πριν από δύο χρόνια αθώωσε την αναισθησιολόγο Νεκταρία Πολάκη από τις κατηγορίες για τον θάνατο της μικρής Μελίνας με τον εισαγγελέα να ασκεί έφεση, ωστόσο το δευτεροβάθμιο δικαστήριο την είχε κρίνει απαράδεκτη και την απέρριψε.

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου ωστόσο ζήτησε την αναίρεση της απόφασης του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου αναφέροντας πως η έφεση ήταν πλήρης και εμπεριστατωμένη και ζητάει να γίνει η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον θάνατο της μικρής Μελίνας.