ΕΛΛΑΔΑ

Αρχαία Ολυμπία: Θύμα και δράστης είχαν κακές σχέσεις – Η ασήμαντη αφορμή που οδήγησε στη δολοφονία

Αρχαία Ολυμπία: Θύμα και δράστης είχαν κακές σχέσεις – Η ασήμαντη αφορμή που οδήγησε στη δολοφονία

Άγρια δολοφονία ενός 52χρονου, πατέρα 4 παιδιών σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην Αρχαία Ολυμπία

Άγρια δολοφονία με θύμα τον 52χρονο Π.Μ. και δράστη τον 80χρονο Θ.Κ. σημειώθηκε αργά το πρωί της Τρίτης, στην Τ.Κ. Αγίας Τριάδας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, θύμα και δράστης φέρονται να είχαν κακές σχέσεις, ενώ το χέρι του ηλικιωμένου φαίνεται πως όπλισε μια εντελώς «ασήμαντη» αφορμή.

Πιο συγκεκριμένα κάποια από τα ζώα του θύματος βρέθηκαν για λίγη ώρα σε αγροτική έκταση, την οποία εκμεταλλευόταν παλιά ο δράστης. Το γεγονός αυτό ήταν αρκετό για να εξοργίσει τον ηλικιωμένο, ο οποίος αφού διαπληκτίστηκε με τον 52χρονο, άρπαξε την καραμπίνα και τον πυροβόλησε.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ενώ στο σημείο βρέθηκε και κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών καθώς και ο ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Συγκλονίζει ο αδερφός του θύματος – Θα τον σκότωνε και εκείνον

Συγκλονίζει ο αδερφός του θύματος της στυγερής δολοφονίας. Ο Α.Μ., ο οποίος ήταν παρών στο τραγικό συμβάν, δήλωσε πως ο δράστης πυροβόλησε τον αδερφό του πισώπλατα, από απόσταση περίπου δύο μέτρων, ενώ αμέσως μετά έστρεψε την κάννη και προς το δικό του μέρος, όμως για καλή του τύχη, είχαν τελειώσει τα σκάγια και έτσι κατάφερε να του πάρει το όπλο από τα χέρια.

Ακόμη, συμπλήρωσε πως το γεγονός ότι τα ζώα τους είχαν βρεθεί νωρίτερα σε έκταση που παλαιότερα εκμεταλλευόταν ο δράστης, ήταν απλά η αφορμή για το φονικό, καθώς από παλιά θύμα και δράστης είχαν συχνά αψιμαχίες.

Τέλος, ο άνδρας σημείωσε πως ο δράστης οπλοφορούσε εδώ και πολύ καιρό, και ο ίδιος τον χαρακτήριζε δημόσιο κίνδυνο, όμως όπως είπε, κανείς δεν είχε δώσει σημασία μέχρι σήμερα που έγινε το κακό.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Ελεύθερος με όρους ο ανήλικος για την απόπειρα ασέλγειας σε 15χρονη

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από εγκλωβισμένο σε χείμαρρο – «Με σκέπασαν τα νερά - Πήγα να πεθάνω»

Μυτιλήνη: Ποινή κάθειρξης 16 ετών σε αστυνομικό – Κρίθηκε ένοχος για ασέλγεια κατ΄ εξακολούθηση