ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στην Ηλεία: Στα δικαστήρια ο 80χρονος που σκότωσε τον 52χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών

Δολοφονία στην Ηλεία: Στα δικαστήρια ο 80χρονος που σκότωσε τον 52χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών

Ενώπιον του εισαγγελέα ο 80χρονος από την Ηλεία για το άγριο έγκλημα με αφορμή κτηματικές διαφορές.

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου της Αμαλιάδας πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 80χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο στην Ηλεία για ασήμαντες κτηματικές διαφορές.

Ο 80χρονος άνδρας οδηγήθηκε ενώπιων του Εισαγγελέα, με τη δικογράφια που σχηματίστηκε σε βαρος του, για την ανθρωποκτονια του κτηνοτρόφου αλλά και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του αδερφού του θύματος.

«Εδώ που φτάσαμε... σκότωσε με», ήταν τα τελευταία λόγια του 52χρονου

«Εδώ που φτάσαμε τι να σου πω; Μου έχεις κάνει τόσα πολλά… σκότωσέ με, τι να σου πω!» ήταν τα τελευταία λόγια του 52χρονου πατέρα τεσσάρων παιδιών που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του 80χρονου δράστη στην Ηλεία.

Προηγήθηκε λογομαχία των δύο για τα γίδια του θύματος που μπήκαν σε κτήμα του δράστη , όταν ξαφνικά ο 80χρονος τον πυροβόλησε δυο φορές πισώπλατα σχεδόν εξ’ επαφής αφαιρώντας του τη ζωή.

«Εδώ που φτάσαμε τι να σου πω; Μου έχεις κάνει τόσα πολλά… σκότωσέ με, τι να σου πω!» ήταν τα τελευταία λόγια του 52χρονου, σύμφωνα με το patrisnews.

Η εν ψυχρώ δολοφονία που έχει συγκλονίσει την Αγία Τριάδα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ο άτυχος 52χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ηλικίας από 12 έως 18 ετών, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον 80χρονο ο οποίος του ζήτησε τον λόγο και το θύμα μετέβη στο σημείο για να εξακριβώσει αν τα ζώα του που είχαν μπει στο κτήμα του δράστη, είχαν προκαλέσει φθορές.

Στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκε ο αδελφός του θύματος, ο οποίος είχε πάει στο χωράφι νωρίτερα από όλους και είδε τον μικρότερο του αδελφό, να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια του, παρά το αρχικό σοκ, επιχείρησε να αφοπλίσει τον δράστη.