ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: «Ήταν ήδη νεκρό το παιδί» - Τι λέει ο ιδιοκτήτης του μπαρ για το θάνατο του 20χρονου

Ζάκυνθος: «Ήταν ήδη νεκρό το παιδί» - Τι λέει ο ιδιοκτήτης του μπαρ για το θάνατο του 20χρονου

«Δεν έβγαλε καθόλου νερό, ήταν ήδη νεκρό το παιδί. Αύριο περιμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Είμαι 40 χρόνια σε αυτό το επάγγελμα, πρώτη φορά μου συμβαίνει», καταλήγει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στη Ζάκυνθο

Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σε πισίνα ενός κλαμπ όπου και άφησε την τελευταία του πνοή ένας 20χρονος τουρίστας από τη Βρετανία. Το εν λόγω περιστατικό συνέβη στο Λαγανά στη Ζάκυνθο και έκτοτε ολόκληρο το νησί παραμένει ανάστατο.

Οι υπάλληλοι και ο ιδιοκτήτης κατέθεσαν στην αστυνομία…

Απαντήσεις αναμένουν όλοι από το ιδιοκτήτη σχετικά με το τι συνέβη το βράδυ της Κυριακής, 25 Ιουνίου του 2023, στο κατάστημα όπου ο 20χρονος και η παρέα του διασκέδαζαν σε ένα από τα πιο διάσημα πάρτι του νησιού.

Ο 20χρονος φαίνεται πως ανασύρθηκε νεκρός από την πισίνα και μάλιστα σε σημείο που, σύμφωνα με πληροφορίες, το βάθος ήταν μόλις 80 εκατοστά. Στον 20χρονο έσπευσαν, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, να του κάνουν ΚΑΡΠΑ, ενώ έφεραν και απινιδωτή, όμως ο 20χρονος δεν είχε ενδείξεις ζωής. «Δεν έβγαλε καθόλου νερό, ήταν ήδη νεκρό το παιδί», δηλώνει ο επιχειρηματίας.

Ο Βρετανός αμέσως διακομίστηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. «Η μπαργούμαν τον είδε και της έκανε εντύπωση το άσπρο του χρώμα. Είναι κατάλευκος, έτρεμε και αυτό της κάνει εντύπωση. Μέχρι να βάλει 1-2 ποτά, ο νεαρός έχει βγει ήδη έξω, δεν ξέρω ποιος τον έχει βγάλει, ο νοσοκόμος λέει ότι τον έβγαλε αυτός και τον κρατούσε μία κοπέλα στα χέρια του. Η εκτίμηση του νοσοκόμου είναι ότι είναι νεκρός», λέει ο ιδιοκτήτης του κλαμπ.

Περιγράφει στη συνέχεια ότι «φεύγει ο νοσοκόμος να πάρει απινιδωτή και ό,τι χρειάζεται και έρχομαι εγώ και ξεκινάω ΚΑΡΠΑ. Βλέπω ότι δεν υπάρχει ένδειξη ζωής. Παρόλα αυτά έχει έρθει το νοσηλευτικό προσωπικό, του βάζει οξύμετρο και βλέπουμε ότι δεν υπάρχει ένδειξη. Συνεχίζουμε ΚΑΡΠΑ, του κάνουμε απινιδωτή τρεις φορές και παράλληλα τον έχουμε βάλει στο καρότσι επάνω για να μπει στο ασθενοφόρο και να τον πάει στο νοσοκομείο Ζακύνθου».

«Δεν έβγαλε καθόλου νερό, ήταν ήδη νεκρό το παιδί. Αύριο περιμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Είμαι 40 χρόνια σε αυτό το επάγγελμα, πρώτη φορά μου συμβαίνει», καταλήγει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Σύμφωνα με μαρτυρία μίας εργαζομένης στο κλαμπ, που είχε δει νωρίτερα τον 20χρονο, ήταν πολύ ωχρός και η ίδια κατάλαβε πως «κάτι δεν πάει καλά». Λίγο αργότερα τον είδε στην πισίνα νεκρό, σύμφωνα με το gnomip.

Η σορός του 20χρονου μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψίανεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του. Παράλληλα, η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου πραγματοποιεί έρευνες για να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός Βρετανός έχασε την ζωή του.

Ο υπεύθυνος και εργαζόμενοι του μαγαζιού έδωσαν καταθέσεις. Σύμφωνα με την αυτοψία της Αστυνομίας, το κατάστημα πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας, ενώ εξετάζεται υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Επισημαίνεται ότι στο συγκεκριμένο κλαμπ γίνονται συχνά πάρτι, που ξεκινούν από τις 18:00 και διαρκούν ως τις 23:00.

Σχετικές ειδήσεις