ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Κωνσταντάτος: Το συγκινητικό «αντίο» στον πατέρα του - πέθανε στην παραλία

Γιάννης Κωνσταντάτος: Το συγκινητικό «αντίο» στον πατέρα του - πέθανε στην παραλία

Ο πατέρας του δημάρχου Κώστας Κωνσταντάτος πέθανε τη Δευτέρα ενώ είχε πάει για μπάνιο με τη σύζυγό του στον Άλιμο. 

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, καθώς έχασε τον 75χρονο πατέρα του, Κώστα, σε παραλία στον Άλιμο το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Notia.gr, ο 75χρονος Κώστας Κωνσταντάτος το πρωί της Δευτέρας είχε πάει για μπάνιο, με τη σύζυγό του, στην παραλία που βρίσκεται στο Β΄ Αλίπεδο Αλίμου και ενώ βρισκόταν πολύ κοντά στην ακτή, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Ο ναυαγοσώστης της παραλίας, έτρεξε αμέσως και τον έβγαλε έξω από το νερό. Ταυτόχρονα, μαζί με μία γυναίκα που βρισκόταν στην παραλία, άρχισαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), ενώ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν χρησιμοποιώντας απινιδωτή και παρέχοντάς του οξυγόνο. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν. Το ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε μετά από αρκετή ώρα, τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος αποχαιρέτησε δημόσια τον πατέρα του με ανάρτηση στο Facebook την οποία συνόδευσε με αγαπημένη φωτογραφία του Κώστα Κωνσταντάτου.

Η κηδεία θα τελεστεί την Τετάρτη στην Αργυρούπολη.