ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Από ακατάσχετη αιμορραγία ο θάνατος του 20χρονου - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Λάρισα: Από ακατάσχετη αιμορραγία ο θάνατος του 20χρονου - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
larissanet.gr

Η έκθεση του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 20χρονου στη Λάρισα θα ενταχθεί στην προκαταρκτική εξέταση που διατάχθηκε ώστε να αποφασιστεί από τον Εισαγγελέα εάν θα ασκηθεί δίωξη ή όχι

Από ακατάσχετη αιμορραγία έχασε τη ζωή του σύμφωνα με πληροφορίες ο 20χρονος Σύριος που σκοτώθηκε από αστυνομικό σε καταδίωξη στη Λάρισα το μεσημέρι του Σαββάτου.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραββαρίτης «δείχνει» πως η σφαίρα που έφυγε από πλάγια θέση από το όπλο του 45χρονου αστυνομικού (στοιχείο που εκτιμάται πως δείχνει ότι δεν υπήρχε δόλος στον πυροβολισμό, όπως φέρεται να ισχυρίζεται και ο αστυνομικός), μπήκε από την αριστερή μασχάλη του εικοσάχρονου και βγήκε από δεξιά. Προκάλεσε ρήξη πνευμόνων και ζωτικών οργάνων και αιμορραγία.

Ο οδηγός του κλεμμένου Nissan Navara πέθανε αργότερα από αιμορραγία.

Η έκθεση του ιατροδικαστή θα ενταχθεί στην προκαταρκτική εξέταση που διατάχθηκε, ώστε να αποφασιστεί από τον Εισαγγελέα εάν θα ασκηθεί δίωξη ή όχι. Το ερευνώμενο αδίκημα είναι κατά πληροφορίες ανθρωποκτονία από αμέλεια.