ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Λαγονήσι: «Σπίτια καίγονται, δεν μπορώ να αναπνεύσω» - Η μαρτυρία γνωστής ηθοποιού

Φωτιά στο Λαγονήσι: «Σπίτια καίγονται, δεν μπορώ να αναπνεύσω» - Η μαρτυρία γνωστής ηθοποιού

Φωτιά τώρα: Κοντά στο πύρινο μέτωπο που καίει στο Λαγονήσι βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός,Ευτυχία Μέλη

«Φυσάει πάρα πολύ ο αέρας. Πετάνε αεροπλάνα από πάνω μας. Δεν έχει πολύς κόσμος ορατότητα. Καίγονται σπίτια, καίγονται καταφύγια με ζώα. Τώρα μάλλον πρέπει να φύγω κι εγώ γιατί δεν μπορούμε ούτε να αναπνεύσουμε πια. Δε μου έχει έρθει μήνυμα από το 112, αλλά μαζεύω διαβατήρια και ταυτότητες»,δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ η γνωστή ηθοποιός, Ευτυχία Μέλη, μιλώντας για τη φωτιά στον Κουβαρά.

«Ξεκίνησε η φωτιά στον Κουβαρά, πέρασε όλο το βουνό του Λαγονησίου και έχει φτάσει μέχρι κάτω τη Σαρωνίδα. Εγώ είμαι στο Λαγονήσι, απέναντι από το μεγάλο ξενοδοχείο Grand Resort. Βλέπω τεράστιες φωτιές πίσω από τα σπίτια στον πύργο του Μελισσουργού, είναι ένα σωρό βίλες από εκεί. Ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι πήγαν να σώσουν τα σπίτια τους και τα ζώα τους και έχουν κλειστεί και ψάχνονται από πού θα φύγουν» συμπλήρωσε.

Τέλος απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να να ανοίξουν τις πόρτες τους για να φύγουν τα ζώα καθώς και για να διευκολύνουν την πρόσβαση σε σωλήνες, βρύσες και πισίνες. «Μη νομίζετε ότι δεν θα ρθει φωτιά σε σας, μέσα σε 20 λεπτά έφτασε εκεί που δεν το περιμέναμε», κατέληξε.