ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Η 24χρονη πέθανε από πνευμονικό οίδημα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Ρόδος: Η 24χρονη πέθανε από πνευμονικό οίδημα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Σήμερα (08/08), συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην 24χρονη κοπέλα.

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινότητα της Ρόδου, από τον αιφνίδιο θάνατο της 24χρονης Κωνσταντίνας. Οι γονείς, οι υπόλοιποι συγγενείς και οι φίλοι είπαν σήμερα (08/08) το τελευταίο «αντίο» στην αγαπημένη τους Κωνσταντίνα από τη Ρόδο, η οποία «έσβησε» ξαφνικά, ενώ γιόρταζε τα γενέθλιά της και την απόκτηση του πτυχίου της, στο πιάνο.

Η αίτια θανάτου της 24χρονης κοπέλας είναι πνευμονικό οίδημα και ο λόγος που προκλήθηκε, διερευνάται με εργαστηριακές εξετάσεις, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της Ρόδου που έκανε τη νεκροψία στο άψυχο σώμα της κοπέλας.

Η άτυχη Κωνσταντίνα είχε πάει βόλτα με τους φίλους της, προκειμένου να γιορτάσει την επιτυχία της στο πιάνο αλλά και επειδή είχε τα 24α γενέθλιά της. Οι ευχές και τα χαμόγελα των φίλων της «πάγωσαν», όταν είδαν την αγαπημένη τους Κωνσταντίνα να καταρρέει πάνω στο πιάνο του ξενοδοχείου, καθώς έπαιζε τα πλήκτρα και ξεδίπλωνε το ταλέντο της.

Η παράκληση της οικογένειας

Η οικογένεια της κοπέλας εξέφρασε την επιθυμία αντί κατάθεσης στεφάνων στην κηδεία, να δοθούν χρήματα στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Άγιος Ανδρέας».

Σχετικές ειδήσεις