ΕΛΛΑΔΑ

Μιχάλης Κατσουρής: «Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, δεν προκάλεσε ποτέ» – Θρήνος και οργή στην Ελευσίνα

Μιχάλης Κατσουρής: «Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, δεν προκάλεσε ποτέ» – Θρήνος και οργή στην Ελευσίνα

Θλίψη και αγανάκτηση επικρατούν στη γειτονιά του δολοφονηθέντος οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, στην Ελευσίνα, με το «γιατί» να «κυριαρχεί» στα χείλη κατοίκων της περιοχής που γνώριζαν τον αδικοχαμένο νέο αλλά και την οικογένειά του.

Η Τρίτη (08/08), ήταν ημέρα γιορτής για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ επέστρεφε στο Τσάμπιονς Λιγκ και η πόλη είχε στολιστεί στα «κιτρινόμαυρα» για να τιμήσει τους νταμπλούχους του Ματίας Αλμέιδα.

Το βράδυ της 7ης προς 8η Αυγούστου, ωστόσο, η νύχτα «βάφτηκε» με κόκκινο με το αίμα του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος έπεσε θύμα της δολοφονικής επίθεσης των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, που ταξίδεψαν τα μισά (!) Βαλκάνια με πούλμαν για να φθάσουν στην Αθήνα.

Θρήνος και οργή επικρατούν στη γειτονιά όπου έμενε ο άτυχος νέος, στην Ελευσίνα, με κατοίκους της περιοχής που γνώριζαν τον αδικοχαμένο νέο αλλά και την οικογένειά του, να κάνουν λόγο για «ένα πολύ καλό παιδί, το οποίο δεν προκάλεσε ποτέ».

«Τον ήξερε και ο πατέρας μου, αλλά και πολλά παιδιά. Ήταν γνωστός και καλό παιδί. Δεν προκαλούσε, δεν έκανε φασαρίες, τίποτα. Ήταν ένα ήσυχο παλικάρι, γνωριζόμασταν και με τη μητέρα του. Αγαπούσε την ομάδα, πήγαινε στο γήπεδο μονάχα για την ομάδα και τους παίκτες. Δεν είχαμε ακούσει ποτέ να δημιουργεί θέμα ή να έχει λάβει μέρος κάπου.

Ήταν ένα καλό παιδί της πόλης, είχε μία αγάπη, την ΑΕΚ. Πήγε απλώς να δει την ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΚ, δεν πήγε να κάνει κάτι. Όπως και με τον Άλκη. Συνέχεια μαχαιρώματα, τσακωμοί. Από τη στιγμή που ήξεραν ότι θα έρθουν αυτοί (σ.σ. οι χούλιγκαν), έπρεπε να πάρουν μέτρα. Όμως, δεν τα πήραν και έγινε αυτό που έγινε, δυστυχώς», τόνισαν, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Τα τελευταία νέα της υγείας των τραυματιών από τον «Ερυθρό Σταυρό»

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Τα τελευταία νέα της υγείας των τραυματιών από τον «Ερυθρό Σταυρό»

Σταθερή και εκτός κινδύνου είναι η κατάσταση για τους τέσσερις τραυματίες που νοσηλεύονται στον «Ερυθρό Σταυρό» μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με το MEGA, στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η μητέρα του άτυχου Μιχάλη Κατσουρή, η οποία κατέρρευσε την Τρίτη στο άκουσα της είδησης του θανάτου του παιδιού της, παρουσιάζοντας συμπτώματα εμφράγματος. Παράλληλα, η μητέρα του άτυχου οπαδού της ΑΕΚ, κλήθηκε στην αναγνώριση της σορού του γιού της, όπου δεν άντεξε. Έτσι, οι γιατροί αποφάσισαν να παραμείνει κλινήρης.

Σε ό,τι αφορά τους 4 τραυματίες, συνεχίζουν επίσης να νοσηλεύονται. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, 26,47 και 48 ετών, νοσηλεύονται στη Νευροχειρουργική κλινική και είναι άπαντες εκτός κινδύνου.

Ο τέταρτος τραυματίας είναι αλλοδαπός, 37 ετών, νοσηλεύεται φρουρούμενος και επικαλέστηκε κοιλιακό άλγος και υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις.

Σχετικές ειδήσεις