ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οργή για ΕΛ.ΑΣ. στην ΑΕΚ: «Αμαυρώνεται σκόπιμα η μνήμη του Μιχάλη, δίνουν ελαφρυντικά στους Κροάτες»

AEK OPAP Arena
Intime News

ΑΕΚ: Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι της «Ένωσης» με το διαβιβαστικό του Τμήματος Αντιμετώπισης Βίας για το αιματηρό επεισόδιο στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου, Μιχάλη Κατσουρή

Στην ΑΕΚ υπάρχει οργή, καθώς όπως αναφέρουν δίνεται η εικόνα ότι υπήρξε ραντεβού ανάμεσα στους φίλους των δύο ομάδων.

«Είναι πασιφανές κι από την εικόνα των βίντεο ότι εδώ υπάρχει μία επιδρομή των Κροατών σε κόσμο που είναι αμέριμνος. Και όμως γίνεται μία προσπάθεια μ’ αυτό το διαβιβαστικό να δημιουργηθεί η εικόνα ραντεβού. Και το εξοργιστικό είναι πως το χρησιμοποιούν και οι Κροάτες κατηγορούμενοι», υπογράμμιζαν πηγές μέσα από τον σύλλογο.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο γίνεται προσπάθεια να συγκαλυφθεί η αδράνεια της Αστυνομίας κι οι παραλήψεις που υπήρξαν. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Αμαυρώνεται σκόπιμα η μνήμη του δολοφονημένου οπαδού μ’ αυτόν τον τρόπο και με μόνο στόχο να πετάξουν τις ευθύνες από πάνω τους».

Στη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» υπάρχει αγανάκτηση, κάνοντας λόγο για «τερατώδη ψέματα», τονίζοντας επίσης ότι με αυτό τον τρόπο: «δίνουν επιχείρημα για την υπεράσπιση των Κροατών δολοφόνων. Έρχονται να ολοκληρώσουν όλο αυτό που προκάλεσαν με την ανυπαρξία τους»». Μάλιστα, σχολίαζαν ότι μέχρι να προκύψουν τα όσα αναφέρει το διαβιβαστικό, ούτε οι ίδιοι οι Κροάτες δεν έκαναν λόγο για ραντεβού των οπαδών των δύο ομάδων.

Σχετικές ειδήσεις