ΕΛΛΑΔΑ

Χάος στην Αθηνών Κορίνθου: Εκατοντάδες αυτοκίνητα ακινητοποιημένα

botiliar

Υποχρεωτική η αναστροφή πριν τα διόδια Ελευσίνας

Ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα που κινούνται επί της παλαιάς εθνικής προς Κινέτα.

Έχουν στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου από το ύψος της Νέας Περάμου έως το σημείο όπου το βυτιοφόρο έπιασε φωτιά.

Σε ένα απέραντο πάρκινγκ έχει μετατραπεί η Εθνική Αθηνων Κορίνθου, από το ύψος της Νέας Περάμου έως το σημείο όπου έπιασε φωτιά το βυτιοφόρο, με εκατοντάδες οχήματα να έχουν εγκλωβιστεί . Μεγάλη ταλαιπωρία αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και οι επιβάτες που έχουν εγκλωβιστεί στο συγκεκριμένο μέρος του εθνικού δικτύου, οι οποίοι παραμένουν ακινητοποιημένοι για περισσότερες ώρες και χωρίς νερό.

Σε υποχρεωτική αναστροφή οδηγεί η Τροχαία τα οχήματα που κινούνται επί της εθνικής Αθηνών Κορίνθου, λίγα μέτρα πριν από τα διόδια Ελευσίνας.

Άνδρες της τροχαίας βρίσκονται στο σημείο και μοιράζουν μπουκάλια με νερό στους εγλωβισμένους οδηγούς.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Με στόχο την ασφάλεια των πολιτών και την αποφυγή έκρηξης λόγω διαφυγής υγραερίου από βυτιοφόρο όχημα, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία μετάγγισης του επικίνδυνου φορτίου.

Για αυτό το λόγο έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο Αθηνών- Κορίνθου:

1. Από το 39ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο

2. Από το ύψος των διοδίων Ελευσίνα στο ρεύμα προς Κόρινθο

3. Από το 57ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα Σε συνεργασία με την Τροχαία και την Ελληνική Αστυνομία καταβάλλεται προσπάθεια διοχέτευσης των οχημάτων στα δύο ρεύματα της Παλαιάς Εθνικής Οδού μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία, λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασης, πραγματοποιείται σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Ενεργειών και την παρουσία τεχνικού ασφαλείας.