ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση μετάγγισης υγροποιημένου αερίου από το βυτιοφόρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση μετάγγισης υγροποιημένου αερίου από το βυτιοφόρο

Η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο πάρκινγκ, από το ύψος της Νέας Περάμου έως το σημείο όπου το βυτιοφόρο «τυλίχθηκε» στις φλόγες.

Συνεχίζεται η επιχείρηση μετάγγισης υγροποιημένου αερίου από το βυτιοφόρο που έπιασε φωτιά στο 46ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Η Αθηνών – Κορίνθου έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο πάρκινγκ, από το ύψος της Νέας Περάμου έως το σημείο όπου το βυτιοφόρο «τυλίχθηκε» στις φλόγες.

Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες οδηγούς που κινούνται στην Αθηνών – Κορίνθου, τόσο στη Νέα, όσο και την Παλαιά, οι οποίοι έχουν εγκλωβισθεί στο συγκεκριμένο μέρος του εθνικού δικτύου, οι οποίοι παραμένουν ακινητοποιημένοι για πολλές ώρες.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άντρες της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής που μοιράζουν νερά στον κόσμο που έχει εγκλωβισθεί.

Σημειώνεται ότι στο σημείο έχουν σπεύσει άντρες της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής που μοιράζουν νερά στον κόσμο που έχει εγκλωβιστεί.

Aκινητοποιημένα είναι και τα οχήματα που κινούνται επί της παλαιάς εθνικής προς Κινέττα. Παράλληλα, η Τροχαία υποχρεώνει τα οχήματα που κινούνται επί της εθνικής, λίγα μέτρα πριν από τα διόδια Ελευσίνας, σε υποχρεωτική αναστροφή, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σχετικές ειδήσεις