ΕΛΛΑΔΑ

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά σε βυτιοφόρο: Αφήνουν το υγροποιημένο αέριο να διαφύγει στην ατμόσφαιρα

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά σε βυτιοφόρο: Αφήνουν το υγροποιημένο αέριο να διαφύγει στην ατμόσφαιρα

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά που ξέπασε στο βυτιοφόρο όχημα - Σε προωσρινή διακοπή κυκλοφορίας προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ γαι προληπτικούς λόγους - 

Κατασβέστηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι σε βυτιοφόρο όχημα στο 45,7 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας. Το όχημα μετέφερε 7,2 τόνους υγραέριου κίνησης.

Ειδικότερα, η φωτιά αντιμετωπίστηκε άμεσα και κατεσβέσθη και οι υπεύθυνοι έχουν αφήσει το αέριο να διαφύγει στην ατμόσφαιρα υπό την επίβλεψη της Πυροσβεστικής, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Για λόγους ασφαλείας γίνονται διακοπές στην κυκλοφορία των οχημάτων ενώ προληπτικά απομακρύνθηκαν και κάτοικοι από οικίες από την Παραλία Βαρδάρη, κάτω από τη Παλαιά Εθνική Οδό.

Ενδεχομένως λίγο αργότερα να δώσουν στη κυκλοφορία και τον Προαστιακό ενώ η ΝΕΟΑΚ θα παραμείνει κλειστή μέχρι να κριθεί ασφαλής η παραχώρηση στην κυκλοφορία.

Διακοπές σε κυκλοφορία οχημάτων και Προαστιακό

Η κυκλοφορία των οχημάτων και δύο ρεύματα της παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, που είχε διακοπεί λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι λόγω της πυρκαγιάς στο βυτιοφόρο αποκατάσταθηκε ενώ σύμφωνα με ενημέρωση από την τροχαία η κίνηση στο σημείο παραμένει ιδιαίτερα αυξημένη.

Με ανακοίνωσή της η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλλουν προσωρινά μέχρι νεοτέρας.

Διαβάστε επίσης:

Kαραβίδες και καβούρια επέστρεψαν στον Πηνειό - Ποιος ο ρόλος των εργοστασίων που έκλεισαν

Λήμνος: Πανηγύρισε το Σιμωνοπετρίτικο Μετόχι της Τρύγης

Μισοπεθαμένο δελφινάκι ξεβράστηκε σε παραλία της Λάρισας - Δεν κατάφεραν να το σώσουν