ΕΛΛΑΔΑ

Tραγωδία στην Άμφισσα: Κάηκε ζωντανή 67χρονη οδηγός μετά από μετωπική με τουριστικό - 5 τραυματίες

Tραγωδία στην Άμφισσα: Κάηκε ζωντανή 67χρονη οδηγός μετά από μετωπική με τουριστικό - 5 τραυματίες
lamiareport

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της 67χρονης η οποία επέβαινε σε προπορευόμενο όχημα - Στο λεωφορείο το οποίο επέστρεφε από Δελφούς επέβαιναν Κινέζοι τουρίστες 

Τρομερό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στην εθνική οδό Λιβαδειάς - Άμφισσας στο ύψος του Χρισσού.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ΙΧ με οδηγό μια 67χρονη συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που μετέφερε Κινέζους τουρίστες από τους Δελφούς.

Αποτέλσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν το αυτοκίνητό της να ανατραπεί και να τυλιχθεί στις φλόγες με την άτυχη γυναίκα να εγκλωβίζεται και να βρίσκει τραγικό θάνατο. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, μπροστά ήταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η κόρη της 67χρονης.

Επίσης από το λεωφορείο, πέντε από τους 34 επιβάτες του φέρεται να τραυματίστηκαν ελαφρώς και να μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο Άμφισσας για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις.

Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, συνολικά 14 άτομα με 5 οχήματα, ενώ εκλήθη και η 7η ΕΜΑΚ που δε χρειάστηκε τελικά να επέμβει.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας.