ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Έκλεψε το μηχανάκι διανομέα έξω από επιχείρηση – Βίντεο ντοκουμέντο

Χανιά: Έκλεψε το μηχανάκι διανομέα έξω από επιχείρηση – Βίντεο ντοκουμέντο

Χανιά: Ο δράστης χρειάστηκε μόνο μερικά δευτερόπλεπτα για να βάλει μπροστά το μηχανάκι και να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση

Το βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας δείχνει καρέ καρέ τα όσα έγιναν
Η κλοπή διαρκεί λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Όσα χρειάζεται ο δράστης στα Χανιά, για να περάσει από την απέναντι πλευρά του δρόμου και να βάλει μπροστά το μηχανάκι.

Στο σημείο δεν υπάρχει κίνηση και αυτό τον βοηθά. Μια από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος έχει καταγράψει το χτύπημα, με τις εικόνες να βρίσκονται ήδη στα χέρια αστυνομικών που προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο.

Ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού που χρησιμοποιούνταν για διανομές, έκλεψε τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Αυγούστου άγνωστος από καφέ στην οδό Μάρκου Μπότσαρη, στα Χανιά.

Οι κινήσεις του καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού και στο βίντεο παρακάτω φαίνεται πώς ο άνδρας έρχεται από την απέναντι πλευρά του δρόμου, με μια γρήγορη κίνηση βάζει μπροστά και εξαφανίζεται.

Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει το γεγονός ότι μοιάζει σαν να έχει κλειδί στο χέρι, καθώς προσεκτικά βάζει κάτι στην υποδοχή και κατευθείαν ξεκλειδώνει το όχημα.

Έχει ειδοποιηθεί η Αστυνομία, ενώ από το κατάστημα γίνεται έκκληση να επιστραφεί το μηχανάκι, σε όποια κατάσταση βρίσκεται, καθώς είναι απαραίτητο για την καθημερινή δουλειά.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο του zarpanews.gr:

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Κούγιας για το δυστύχημα στα Τέμπη: Κακουργηματική δίωξη και για τα πολιτικά πρόσωπα

Αυλώνας: «Θα σας βάλω φωτιά να σας κάψω», έλεγε ο 45χρονος που κατηγορείται για εμπρησμούς

Άρτα: Αρκούδα επιτέθηκε σε άνδρα - Σώθηκε από θαύμα