ΕΛΛΑΔΑ

Πόρτο Ράφτη: Κόβει την ανάσα το βίντεο ντοκουμέντο και ο ήχος του φρεναρίσματος

Πόρτο Ράφτη: Κόβει την ανάσα το βίντεο ντοκουμέντο και ο ήχος του φρεναρίσματος

Το θανατηφόρο τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και το βίντεο ντοκουμέντο προκαλεί ανατριχίλα. Ο τρομακτικός ήχος από το φρενάρισμα του αυτοκινήτου του άτυχου 50χρονου.

Τη νύχτα της Τρίτης ένα σφοδρό τροχαίο συντάραξε το Μαρκόπουλο και το Πόρτο Ράφτη. Ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με άλλο όχημα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 50χρονου αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό τριών άλλων ανθρώπων.

Το Newsbomb.gr έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία σύγκρουση φαίνεται το όχημα που περνάει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αποφεύγοντας για χιλιοστά μία μητέρα με ένα παιδί που διέσχιζαν τον δρόμο!

Ο ανατριχιαστικός ήχος από το φρενάρισμα, «παγώνει» το αίμα ειδικότερα γνωρίζοντας τι έχει ακολουθήσει με τη σφοδρή σύγκρουση και τον θάνατο του οδηγού.

Οι Αρχές αναζητούν τη γυναίκα που πέρασε τον δρόμο, για να καταθέσει

Πλέον, οι Αρχές αναζητούν τη γυναίκα που διασχίζοντας τον δρόμο λίγο έλειψε να παρασυρθεί μαζί με το παιδάκι, προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA.